Home » TV » Netflix i luften med pauvert udvalg
Netflix i luften med pauvert udvalg

Netflix i luften med pauvert udvalg

Share

Hvis du gik og håbede på, at vi danskere fik adgang til det samme som amerikanerne, bliver du slemt skuffet …

Så kom dagen. Danskerne stod i dag op til en ny æra inden for streaming, med adgang til den eksklusive og populære amerikanske tjeneste Netflix, der har mere end 27 millioner kunder i de få lande, hvor tjenesten er lanceret.

Men går du rundt og forventer, at du får adgang til de samme film og tv-serier som amerikanerne, så bliver du slemt skuffet. Der er nemlig luget godt og grundigt ud i Netflix-kataloget herhjemme. Eksempelvis må du nøjes med den første sæson af den populære serie Mad Men – mens de i USA har adgang til fire ud af de fem tilgængelige sæsoner.

Over there har de også adgang til samtlige afsnit af Star Trek (Original series, The Next Generation, Voyager, Enterprice og Deep Space Nine), herhjemme er de slet ikke på menuen. Det samme gør sig gældende for Simpsons-skaberen Matt Groenings serie Futurama og den populære serie Grey’s Anatomy, der findes i 172 afsnit i Netflix-USA, men ikke en eneste herhjemme. Heller ikke serien Heroes, der er lavet i fire sæsoner, er det muligt at se herhjemme – og serierne CSI og South Park er også fjernet fra den danske menu.

Se også:  Her er 7 gratis streamingtjenester med kvalitetsindhold

Til gengæld har vi danskere adgang til samtlige sæsoner af Klovn (i USA må de nøjes med Klown – The Movie, som til gengæld ikke kan ses i den danske Netflix) og tv-serierne Broen og Lærkevej. En række danske biograffilm har også fundet vej til Netflix, nemlig Flammen og Citronen, Efter Brylluppet og Far til Fire.

“Netflix.dk er ikke en spejling af den amerikanske tjeneste. Det er et spørgsmål om rettigheder. Den danske udgave af Netflix har det bedste udvalg, vi nogensinde har haft ved en lancering. Det er vigtigt at sige, at kataloget ikke er en statisk størrelse, og at Netflix løbende vil tilpasse og udvide sit indhold, efterhånden som de lærer danskerne bedre at kende,” lover Netflix i Danmark.

Se også:  Spar stort på Netflix med Telmores nye abonnementer

Netflix koster 79 kroner om måneden, men nye kunder kan få en måneds gratis introduktion, ligesom Spotify-kunder med Premium-abonnement får tilbudt Netflix gratis resten af 2012. Netflix kan ses via en række forskellige enheder med internetadgang, inkl. Smart TV, spilkonsoller, Blu-ray-afspillere, tablets og mobiltelefoner. Netflix er på dansk, og fremmedsprogede film og tv-serier har danske undertekster.


TAGS
HBO Nordic
Netflix
streaming
TechLife
tv-serier
YouBio

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S