Home » Underholdning » Netflix afslører: Sådan kommer du til at elske superhelteserier
Netflix afslører: Sådan kommer du til at elske superhelteserier

Netflix afslører: Sådan kommer du til at elske superhelteserier

Share

Netflix’ vigtigste superkraft må være at vide, hvad seere skal se som det næste. Mere end 80% af alle serier opdages nemlig gennem Netflix’ anbefalinger

Tag Marvel-universet – én ud af otte seere havde aldrig set tegneseriebaseret indhold, før de gav sig i kast med Marvels superhelte på Netflix. Seerne finder vej til Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage og Iron Fists spændingsfyldte univers via andre serier, der er lige så alsidige som karakterne i The Defenders. Og det er ikke tilfældigt. Mere end 80% af alle serier opdages nemlig gennem Netflix’ anbefalinger.

“Hos Netflix ved vi, at genre bare er et omslag, og vi arbejder derfor hårdt på at udvikle algoritmer, der hjælper medlemmerne til at slippe deres fordomme og finde historier, de vil elske, selvom de hører til genrer, de ikke umiddelbart troede, de kunne lide”, siger Todd Yellin, Vice President of Product.

Se også:  Ny dansk streamingtjeneste skal lære hundeejere nye tricks

At overvinde en genrefordom er ikke begrænset til Marvel-universet. Én ud af fem Stranger Things-fans var nye til horrorgenren, inden de begav sig ind i Upside Down2. Tilsvarende var én ud af syv Black Mirror-seere nye til science fiction, før de udforskede teknologiens dystre sider.

I weekenden fik Marvel’s The Defenders – serien der samler fire Marvel-superhelte i samme serie – premiere. Derfor afslører Netflix nu hvilke andre serier, der leder nytilkomne Marvel-fans til superhelteuniverset.

TAGS
Netflix
on demand
streaming
videostreaming

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S