Home » Bærbar computer » Netbook falder i pris
Netbook falder i pris

Netbook falder i pris

Share

I sommers lancerede Medion deres MD97750. Nu er de så klar med en lille opdatering, der har fået navnet MD97751 og mistet en del af prisen

Som vi skrev i sommers, var Medion en af de første på markedet med en netbook, og deres nye MD97751 er en opdatering af sommerens store succes. Primært er de to computere de samme. De eneste to ændringer er, at MD97751 har fået Works version 9.0 og en lavere pris.

Holder fast ved en succes

Medion har valgt at holde fast i deres opskrift på en god netbook, nemlig det design der minder meget om den berømmede netbook fra Samsung, NC10.

Skærmen er vokset lidt med tiden. Som alle andre netbooks på markedet, leveres den i dag med en 10″ skærm i en rigtig god kvalitet. Skærmen er ikke af glare-typen, hvilket betyder, at det faktisk er ret let at se på den, selv når der er lys direkte ind på skærmen.

Se også:  Asus ProArt StudioBook 16 [TEST]: Masser af datakraft og billedkvalitet til matchende pris

Både tastatur og indbygget pegeplade er lette at bruge, men man skal lige vænne sig til, at højre/venstre museknappen er en og samme – det kommer an på, hvor man klikker på knappen. Det er et spørgsmål om tilvænning, for man rammer let ved siden af.

Der er et rigtig godt integreret web-kamera indbygget, som gør det let at føre videosamtaler over computeren. Vægten ligger godt nok lige i den lidt tungere ende af skalaen, men dog uden at det for alvor giver problemer for løftearmen.

Så til tallene

Naturligvis har vi ikke kun målt på de bløde værdier. Vi sendte den også igennem vores faste netbook-test, som består af SiSoftware Sandra Lite, HD Tune Pro samt Battery Eater, og helt generelt så klarede E1210 sig bedre end gennemsnittet.

SiSoftware Sandre Lite viser at cpu’en arbejder rigtig godt. Den viste ikke mindre end 3.94 GIPS i Dhrystone ALU og 3.36 GFLOPS i Whetstone iSSE3. Rigtig flot, og med en pæn båndbredde til hukommelsen på 2,95 GB/s i Int iSSE2 og 2,54 GB/s i Float iSSE2.

Se også:  Stor omgang fra Apple: Nye MacBook Pro, nye øretelefoner og nye chips

Harddisken gav også nogle flotte resultater. HD Tune Pro viste, at den havde en minimums overførsel på 30,3 MB/s og en maksimum på 66,3 MB/s, en accesstid på 17,2ms og en burst på 65,7 MB/s. Alt i alt en rimelig hurtig harddisk.

Endelig kom vi så til batterilevetidstesten. I den klassiske test, hvor cpu’en bliver belastet maksimalt, og hvor vi ingen strømbesparende funktioner havde slået til i E1210 overlevede batteriet i 2 timer. I den mildeste test klarede det 2 timer og 32 minutter. Meget flot – når der intet strømbesparende var sat op i netbook’en.

Alt i alt er vi meget begejstrede for Akoya E1210 – de gode resultater og den lave pris er med til at give det gode resultat. Godt gået Medion.


MD97751
5

Alt om DATA siger

En god lille netbook med masser af batterilevetid. Alt om DATA er virkelig begejstret for den.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
aldi
batterilevetid
Bærbar
md97751
medion
netbook

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S