Home » Netværk » Virksomheder får adgang til to udbyderes netværk med en router
Virksomheder får adgang til to udbyderes netværk med en router

Virksomheder får adgang til to udbyderes netværk med en router

Share

Med teleselskabet Net1’s nye router, får virksomheder adgang til to af Danmarks bedste landsdækkende telenetværk. Løsningen er lavet til virksomheder og tjenester, hvor en stabil og nedbrudssikret forbindelse er kritisk for forretningen

For gennemsnitsdanskeren er det irriterende, når man har svært ved at få dækning på mobilen. For virksomheder og tjenester, hvor en stabil forbindelse er altafgørende, kan konsekvenserne være katastrofale.

Sikkerheds- og teleselskabet Net1 har lanceret lidt af en nyskabelse. Nemlig en router, der både har adgang til Net1’s netværk – og et andet af landets mest stabile landsdækkende netværk.

Muligheden for at installere to simkort i en router er ikke ny, men det er første gang, at routeren på forhånd har installeret to netværk, der er sat op til at supplere hinanden. Det giver en robust og meget pålidelig forbindelse, der automatisk skifter mellem de to netværk og dermed er fuldt redundant.

Se også:  Danske netværkshuller kortlagt: Her mister din smartphone al forbindelse

“Traditionelt har virksomheder med behov for redundans været nødt til at tilslutte sig både et fast og et mobilt netværk for at sikre, at den ene forbindelse tager over, hvis den anden går ned. De løsninger fordobler omkostningerne til indkøb af abonnementsaftaler og teknisk udstyr”, siger direktør i Net1, René Kappelgård, og fortsætter:

“Med Net1s nye løsning sikres redundante forbindelser på forskellige mobilnetværk via én og samme router med en simpel installation, ét abonnement og én aftale til en konkurrencedygtig pris.

Rettet mod brancher med behov for sikker forbindelse

Løsningen er især oplagt til virksomheder og organisationer, der bruger kritisk ‘machine to machine’-kommunikation (M2M). Det gælder eksempelvis energi- og forsyningsvirksomheder, politi og militær, detailhandlen og leverandører, der understøtter ‘smart city’-løsninger.

Det er alle sammen brancher, hvor nedbrud på en dataforbindelse kan have uoverskuelige konsekvenser. Eksempelvis kan redningstjenester bruge routeren i deres køretøjer for at undgå tabt kontakt til alarmcentralen. Men nærmest alle typer virksomheder kan få stor gavn af en sikker og redundant forbindelse, der er nem og billig at tage i brug.

Se også:  Nye kraftfulde switche løser udfordring med krævende enheder på nettet

Netop Net1’s netværk egner sig godt til supplere andre teleudbydere. Net1 har et af de mest driftssikre og langtrækkende netværk, fordi teleselskabet gør brug af frekvenserne fra dansk mobiltelefonis oprindelige net – NMT-450. Netværket bruger 450 MHz-frekvenserne, og i forhold til dagens standarder, er netværket usædvanligt langtrækkende og stabilt. Hver mast rækker op til 100 km, og kan levere datahastigheder på op til 30 Mbps.

M2M Dual leveres med en redundant opkobling og en router, som er konfigureret til gnidningsfri integration i virksomhedens IT-system.


TAGS
netværk
router

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S