Home » Router » Googles nye Wi-Fi-system har stemmestyring og musikhøjttaler
Googles nye Wi-Fi-system har stemmestyring og musikhøjttaler

Googles nye Wi-Fi-system har stemmestyring og musikhøjttaler

Share

Gennem lækkert design, som du kan være bekendt at stille frem i stuen, vil Google give dig bedre Wi-Fi-forbindelse. Det tilhørende Wi-Fi-punkt udgør i sin selv en stemmestyret Nest Mini-højttaler

Routere er sjældent særligt kønne. Derfor gemmer vi dem væk i skabe, skuffer eller under sofaen. Og det hæmmer internet-forbindelsen.

Men hvis routeren er lækker at se på, får vi bedre forbindelse. For så gider vi at have den stående fremme i hjemmet, og dermed kan Wi-Fi-signalerne flyde frit.

Det er tanken bag Googles nye mesh router, som lanceres i dag. Den hedder Nest WiFi og er udformet i simpelt afrundet design, der kan falde i et med et det moderne hjems indretning. Derfor vil brugerne ikke føle betænkeligheder ved at stille den ud i det åbne, hvor den kan skabe bedst mulig internet-forbindelse.

Udvid rækkevidden

Der er tale om en mesh router, og det betyder at du kan udvide rækkevidden, som producenten angiver til 120 kvm, ved at tilføje et Wi-Fi-punkt. Det kan købes ved siden af eller man kan købe et sæt, hvor et eller to er inkluderet.

Se også:  Linksys MR9600 [TEST]: Wi-Fi 6-router til mesh og miljø

Hvert Wi-Fi-punkt udvider rækkevidden med op til 90 kvm. De er lidt mindre, men skabt i tilsvarende design som routeren. Dog byder de på en del flere funktioner. Der er indbygget mikrofon, højttaler og Google Assistant. Således udgør de faktisk en hel Google Nest mini enhed. Du kan styre dit hjem, tjekke kalender, lave indkøbslister og meget andet ved hjælp af stemmekommandoer. Du kan også bruge Wi-Fi-punktet som musikhøjttaler. Der er indbygget Chromecast og Bluetooth.

Det hele styres via Google Home-appen, hvor man kan teste wifi-signalets styrke og styre internetforbindelsen på alle hjemmets enheder. Du kan skrue op for signalet til udvalgte enheder eller bestemme, hvornår den trådløse forbindelse skal sættes på pause på dine børns tablets. I appen kan man også blokere adgangen til specifikke hjemmesider.

Se også:  Netgear Nighthawk MK63 [TEST]: Mesh-system med Wi-Fi 6 til økonomipris

På det tekniske plan har vi at gøre med en 802.11a/b/g/n/ac 2.4 GHz/5 GHz simultaneous dual-band forbindelse. Google er således ikke gået med det nye Wi-Fi 6, hvilket formentlig skyldes at det er produkt, der allerede kom på markedet sidste år, i USA. Kablet forbindelse får man i form af Dual Gigabit Ethernet-porte, så man kan tilslutte eksempelvis en Hue-bridge eller lignende.

Google Nest WiFi kan købes fra i dag, og sælges til følgende priser:

Google Nest Wifi: 1390 dkk
Google Nest Wifi Point: 1290 dkk
2-pak: 1 Google Nest Wifi + 1 Google Nest Wifi Point: 2090 dkk,
3-pak: 1 Google Nest Wifi + 2 Google Nest Wifi Point: 2790 dkk


TAGS
Google
Google Assistant
Mesh
mesh-router
Nest

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S