Home » Sikkerhed » Nest [TEST]: Intelligent sikkerhedsvagt til dit hjem
Nest [TEST]: Intelligent sikkerhedsvagt til dit hjem

Nest [TEST]: Intelligent sikkerhedsvagt til dit hjem

Share

Nest er langt om længe rykket ind i Danmark med sikkerhedsprodukter til det smarte hjem. Men har den Google-ejede producent noget nyt at byde på?

Markedet for smarte sikkerhedsprodukter til hjemmet er på det nærmeste eksploderet de seneste år. Der findes et væld af sikkerhedskameraer, sensorer og lignende, der kan give besked på din mobil, når der er fare på færde i hjemmet.
Så har vi virkelig brug for en spiller mere på det danske marked? Vi testede produkterne fra amerikanske Nest, som netop er blevet tilgængelige herhjemme.

Nem installation

Der er tale om en af de store spillere på det internationale marked, og man har da også en klar fornemmelse af at blive lukket ind i godt genmemprøvet og toptjekket økosystem uden knaster i hverken teknikken eller brugervenligheden.

Se også:  LG Styler [TEST]: Smart skab frisker tøjet op

Opsætningen er imponerende nem, både for kameraer og røgalarm. Du skal sådan set bare hente Nest-appen, oprette en konto, logge på dit netværk, koble apparaterne til strøm, så sker resten mere eller mindre af sig selv. Røgalarmen fortæller endda højt og tydeligt på dansk, hvad du skal gøre og tester sig selv, så du er sikker på, at den fungerer som den skal, inden du skruer den i loftet.

Tak til dit kamera

Udvalget af kameraer består indtil videre af Nest Cam Indoor, Nest Cam Outdoor og Nest Cam IQ. De to første er basiskameraet til indendørs og udendørsbrug, mens det sidste er producentens state-of-the-art sikkerhedskamera med intelligente features.

Se også:  Skyd genvej til en god nats søvn

De er designet nydeligt, med behageligt afrundede former, så man faktisk godt kan leve med at have dem stående fremme i hjemmet eller hængende i indkørslen. Du kan både stille dem på deres standere eller montere dem på en væg.

De tre kameraer deler en række grundfunktioner. Der er bevægelsessensor og mikrofon, så de kan reagere både på bevægelse og lyd, og i de to indendørskameraer er der også højttaler, så du kan tale med den, der måtte befinde sig dér, hvor du overvåger.

TAGS
Nest
Sikkerheds system
smart home

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S