Home » Smart hjem » Nest rykker ind i Danmark: Vil gøre danske hjem intelligente 
Nest rykker ind i Danmark: Vil gøre danske hjem intelligente 

Nest rykker ind i Danmark: Vil gøre danske hjem intelligente 

Share

Den Google-ejede producent af intelligente løsninger til hjemmet lancerer nu både røgalarm og overvågningskameraer på det danske marked

“Nest fokuserer på at skabe hjem, der passer på sine beboere indeni og verden udenom. Indtil videre har man kunne købe Nests hardware, software og tjenester på 13 markeder, og alligevel bruges de af millioner af mennesker i mere end 190 lande,” forklarede Lionel Guicherd-Callin, General Manager for det europæiske marked hos Nest, da Alt om DATA talte med ham i sidste uge.

“Med vores ekspansion til det nordiske marked og Schweiz samt Tyskland, Østrig, Italien og Spanien tidligere i år har vi mere end tredoblet vores tilstedeværelse i Europa i 2017.”

Nest lancerer følgende produktportefølje i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Schweiz:’

Nest Protect er en talende og intelligent røg- og kuliltealarm. Nest Protect registrerer hurtigt udviklende brande, ulmende brande og kulilte. Den fortæller dig også med høj stemme, hvor faren er. Og hvis du ikke er hjemme, sender den en advarsel til din mobiltelefon. Den vejledende pris er 1.099 kroner.

Se også:  Atmotube Pro [TEST]: Smart luftkvalitetsmåler hjælper dig til bedre indeklima

Nest Cam IQ er et intelligent sikkerhedskamera, der kan skelne mellem genstande, kæledyr og personer. Nest Cam IQ kan registrere, når der er nogen i dit hjem, advare dig og automatisk følge uindbudte gæsters bevægelser. Nest Cam IQ giver dig 1080p HD-video, HD-lydkvalitet og livestreaming døgnet rundt. Den vejledende pris er 2.899 kroner.

Nest Cam Indoor sender advarsler til din mobiltelefon, hvis der er bevægelse eller lyd. Med Nest-appen kan du kontrollere og se med live i 1080p HD, ligegyldig hvor du befinder dig – også om natten. Den vejledende pris er 1.649 kroner.

Nest Cam Outdoor er vejrbestandig og sluttes til et strømstik, så du kan holde øje med dit hjem døgnet rundt i både sol og regn. Få en advarsel, når der er aktivitet, og tal via din telefon for at få en eventuel persons opmærksomhed. Den vejledende pris er 1.899 kroner.

Se også:  Samsung lancerer Jet Stick – en trådløs støvsuger på steroider

Nest Aware sørger for, at du får en advarsel fra Nest Cam Indoor og Nest Cam Outdoor, når der registreres en person. Nest Aware giver også Nest Cam IQ mulighed for at sende underretninger om kendte ansigter, så du ved, om det er et familiemedlem eller en fremmed, der er på besøg. Prisen ligger fra 80 kroner om måneden.

Nests sikkerhedsprodukter kan købes hos bl.a. Elgiganten. Nest har desuden indgået samarbejder med DONG Energy, for at tilbyde fælles løsninger. Professionelle installatører har mulighed for at tilmelde sig Nest PRO-programmet og lære, hvordan man sælger og installerer Nets produkter. Den komplette produktpakke vil kunne købes hos Solar i Danmark.


TAGS
Nest
smart home

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S