Home » Sikkerhed » Nest Doorbell [TEST]: Google er din dørvagt
Nest Doorbell [TEST]: Google er din dørvagt

Nest Doorbell [TEST]: Google er din dørvagt

Share

Google sniger sig ind overalt, nu også i din dørklokke. Som sædvanlig gør de det dog på en måde, der er svær at modstå …

Nest Doorbell er så genialt flettet sammen med Googles univers, at det er svært at se, hvorfor man skulle vælge en anden løsning, hvis man bare har ét andet produkt med adgang til Googles økosystem i sit hjem.

Gør din højttaler til døralarm

Dørklokken kobles på din Google Home-konto og har derved forbindelse til enhver højttaler eller smartskærm med Google Assistant samt alle mobiler, både Android og iPhone med Home-appen installeret.

Når en besøgende ringer på Doorbell, lyder klokken både på højttalere, mobiler og smartskærme. Har du eksempelvis Sonos-højttalere i hjemmet, vil den ringe her, og selvsagt også på Googles egne højttalere.

Halvdelen af installationen er således klaret, allerede inden du har pakket Nest Doorbell ud. Installationen af selve dørklokken er heller ikke det store besvær. Et lille beslag skrues på dørkarmen, hvorefter Google Doorbell klikkes på, så er den aktiveret og klar til brug.

Dørklokken er overraskende stor, men nydelig i sit simple stilrene design. Nederst er en stor knap til klokken, øverst et kamera.

Se også:  Google lancerer tidsmaskine til mobilen
Se hvem der ringer på

Kameraet gør, at du kan se, hvem der ringer på, via en Google-skærm (Nest Hub eller lignende) eller på din smartphone. Det kan du gøre derhjemme eller hvilket som helst andet sted. Det kan give et ekstra lag af sikkerhed omkring din hoveddør og åbner samtidig for mange  andre smarte anvendelses.

Venter du pakkepost eller håndværkere, kan du således se, at det er de ventede personer, der ringer på og fortælle, at de kan stille pakken under trappen eller tage nøglen under måtten. Der er nemlig også højttaler og mikrofon i Doorbell, så du kan tale til dem, der står ved døren. Har du ikke mulighed for at tale, kan du vælge en række standardsvar, som Google Assistant videreformidler til den besøgende. Lige nu figurerer svarene på engelsk hos afsenderen, men bliver udtalt på dansk i dørklokken.

Der er infrarødt nattesyn i Doorbell, så du kan se om natten, og den er i stand til at gemme video op til 3 timer, hvis ikke du tilkøber abonnement. Med et Aware-abonnement får du mulighed for længere historik, og Doorbell vil desuden være i stand til at fortælle, hvem der står ved døren, hvis ansigtet er registreret på din konto.

Se også:  Kapløbet er i gang: Hvem bygger den første exascale-supercomputer?

Videokvaliteten er ikke blændende, men tilstrækkelig til formålet. Nest Doorbell har 1,3 MP-sensor, 145 graders synsfelt og kan optage i HD (960×1280 pixels) med 30 fps. I Home-appen kan du indstille kvaliteten, afgrænse zoner, hvor der skal optages og flere andre ting. Her er det også er muligt at se batteristatus. Doorbell klarer omkring 21 måneder, før den skal i opladeren. Det tager adskillige timer at lade den op, til gengæld er en batteribaseret dørklokke nemmere i installation og væsentligt mere fleksibel i forhold til opsætning end en dørklokken, der skal kobles på et eksisterende anlæg.

Nest Doorbell er således en ret oplagt løsning for dem, der i forvejen har åbnet sit hjem for Google – og i særdeleshed hvis man har Google Assistant-højttalere og Nest-produkter i forvejen.

Pris: 1.499 kroner


TAGS
dørklokke
Google
Nest

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S