Home » Sikkerhed » Nest Cam med batteri [TEST]: Brugervenlig overvågning uden kabel
Nest Cam med batteri [TEST]: Brugervenlig overvågning uden kabel

Nest Cam med batteri [TEST]: Brugervenlig overvågning uden kabel

Share

Du slipper for at trække kabel men må betale det dobbelte, hvis du vælger den batteridrevne version af Googles glimrende overvågningskamera

Googles sortiment af sikkerhedsprodukter, som går under navnet Nest, er ligeså gennemført i deres design som de er i deres brugervenlige betjening.

Forbind dem til Google Home, så har du ikke blot mulighed for at tjekke, hvad der sker i hjemmet via mobil, tablet eller smartskærme, du kan også stemmestyre enheder med Google Assistant.

Nest Cam er det simpleste kamera i sortimentet, men det er et glimrende allround overvågningskamera i diskret design – med 130 graders synsfelt, nattilstand, ansigtsgenkendelse, samt Full HD, 30 fps videooptagelse, som gemmes automatisk, når der registreres mistænkelig aktivitet.

Nest [TEST]: Intelligent sikkerhedsvagt til dit hjem

Standardmodellen kræver kablet strøm, men det er ikke altid, placeringen af hjemmets kontakter lige passer med kameraets placering. Og det er sjældent ideelt at trække en lang forlængerledning for at løse problemet.

Se også:  Pas på din kryptovaluta – hackerne har lange fingre

I stedet kan man nu få Nest Cam med batteri. Her skal du ikke spekulere på, om der er en stikkontakt i nærheden. Du kan placere det frit – ikke kun indendørs, men også udendørs. Med IP54 certificering er du sikker på, at kameraet tåler almindeligt dansk møgvejr.

Batteriet fordobler prisen

Der følger en magnetisk brik med, så det er nemt at hænge kameraet op og tage det ned. Batterilevetiden er op til 7 måneder, hvis det kører ved lavt blus med få hændelser om dagen. Med mere intens aktivitet kan det være ned til 1,5 måned, men det er jo rigeligt til selv lange ferieture.

Se også:  Fem forudsigelser om cybersikkerhed anno 2022

Man får alle de glimrende features fra det almindelige Nest Cam, inklusive mulighed for tovejs-kommunikation, så du kan snakke med pakkebuddet, hvis du er ude, når pakken ankommer.

Ud over batteriet er de to kameraer stort set identiske, så du må blot afgøre, om den batteridrevne frihed er merprisen værd, for batterimodellen koster trods alt det dobbelte.

Pris: 1.599 kroner

Samlet vurdering: 5/6 stjerner


TAGS
Nest cam
overvågningskamera
sikkerhed
smart home

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S