NERO er blevet gratis

NERO er blevet gratis

Share

Helt gratis og uden tidsbegrænsning tilbyder NERO nu en forsimplet version af deres CD/DVD-brænder software.

NERO er lidt af en gigant inden for CD/DVD-brænder feltet og har vundet flere priser for deres store veludviklede software suiter. Softwaren har dog hidtil krævet et lille greb i pengepungen for en fuldt fungerende udgave. Prøveversionerne har været tidsbegrænsede og med reduceret funktionalitet.

For første gang tilbyder NERO dog nu en gratis version, uden tidsbegrænsning eller andre hæmmende faktorer. Funktionaliteten er godt nok forsimplet i forhold til de store suiter, men måske har det faktisk alt hvad du har brug for i et brænderprogram.

Det kommer selvfølgelig an på behovet. Skal man ud i komplicerede redigeringsopgaver og store forkromede CD-projekter er programmet langt fra avanceret nok. Men er alt hvad du kræver et program, der kan brænde CD’er og DVD samt kopiere discs behøver du ikke lede længere.

Se også:  FreeOffice [TEST]: Stærkt gratis alternativ til Office

Programmet er ultra-simpelt at sætte op og anvende. Installationen tager et splitsekund og kræver ganske få clicks. Brændingen foregår ligeså nemt.

Brugeren gives to muligheder: ”Brænding af data” eller ”Kopier disk”. Ønsker man at brænde data registrerer programmet selv, om du sætter en CD eller en DVD i drevet. Indholdet som skal brændes vælges igennem programmets ”tilføj”-funktion eller ved simpelt ”drag-and-drop” fra dine mapper.

 

”Kopier disk” er endnu mere simpelt: Indsæt disken du ønsker at kopiere, vent et øjeblik, og lad programmet fortælle dig, når du skal indsætte den tomme disk, som du ønsker at kopiere til.

Det er svært at forestille sig, at det overhovedet kunne gøres nemmere. Den simple funktionalitet som NERO har valgt at udstyre programmet med er gjort så brugervenlig det kan lade sig gøre, og det skal de have topkarakter for.

Se også:  NetSpot [TEST]: Rundt om det trådløse netværk

NERO 9 Lite

Alt om DATA siger

Det er svært at forestille sig, at det overhovedet kunne gøres nemmere.
Den simple funktionalitet som NERO har valgt at udstyre programmet med er
gjort så brugervenlig det kan lade sig gøre, og det skal
de have topkarakter for

5
Brugerbedømmelse 4 (3 stemmer)
Sender
Her er den bedste dagspris på:
Fibaro Home Center Lite priser
Del denne