Home » Erhverv » Nemmere samarbejde i en travl hverdag
Nemmere samarbejde i en travl hverdag

Nemmere samarbejde i en travl hverdag

Share

Cisco har lanceret en ny, global sky til samarbejde – Cisco Spark – der gør brugerne i stand til at samarbejde uanset enhed og fysisk placering

Vores travle hverdag bliver mere og mere team-baseret. Forstået på den måde, at stadig flere arbejdsopgaver udføres sammen med andre. I forvejen synes de fleste nok, de mere eller mindre er spændt hårdt nok for, så det er netop i mulighederne for nemmere samarbejde, at virksomhederne kan generere øget performance – Team Performance, som nogle kalder det.

Derfor har Cisco lanceret Cisco Spark – en ny, global samarbejdssky, der gør brugerne i stand til at samarbejde uanset enhed og fysisk placering. Løsningen, der indtil for nyligt har været en messaging-app, er nemlig transformeret til en platform, som integrerer ip-telefoni, virtuelle møderum med chatfunktion og videokonference i skyen. Den muliggør hurtig udrulning af sikre samarbejdsløsninger for virksomheder såvel lokalt som globalt og i alle størrelser fra ti til flere tusinde medarbejdere.

”Med Cisco Spark bliver det lettere for virksomheder at ekspandere både lokalt og i udlandet, eftersom de kan samle al intern kommunikation som telefoni, videokonference, virtuelle mødelokaler og chat sikkert i skyen. Vi forventer en stor interesse herhjemme, i takt med at platformen bliver udrullet i løbet af 2016,” siger John Hauge Petersen, der er ansvarlig for collaboration-løsninger hos Cisco Danmark.

Ifølge John Hauge Petersen fra Cisco Danmark skulle Cisco Spark være fuldt udrullet i løbet af 2016.

Ifølge John Hauge Petersen fra Cisco Danmark skulle Cisco Spark være fuldt udrullet i løbet af 2016.

Mødet finder dig
Hvor andre samarbejdsløsninger kræver, at man f.eks. finder adgangskoder og links i kalenderinvitationer, vender Spark tingene på hovedet, så mødet finder medarbejderen. Samtidig opretter Spark automatisk virtuelle møderum, hvor dokumenter og indhold kan deles mellem deltagerne.

Se også:  Fremtiden gemmer sig i skyen

”Der bliver brugt rigtig mange timer på arbejdspladser, når folk skal finde mødeindkaldelser og efterfølgende beslutte, hvilke dokumenter der deles og hvordan. Spark skræller al koordineringen omkring møder væk, så medarbejderne kan bekymre sig om indholdet i stedet for formen. Det sker konkret ved automatisk at oprette virtuelle møderum og sørge for, at man kan samarbejde både på tale, tekst og video og fra hvilken som helst enhed,” siger John Hauge Petersen.

Cisco Spark fungerer til alle typer enheder uanset operativsystem og kan integreres med både kalendere og eksisterende ip-telefonisystemer, så virksomheder selv kan vælge, om de vil lægge alle eller kun dele af deres samarbejdsløsninger i skyen. Alt indhold samt møder bliver fuldt krypteret og opbevares i Ciscos egne datacentre.

Se også:  Cloudgaming: Drøm eller mareridt?

Åbne API’er til alle
For at sikre levedygtigheden af den nye løsning frigiver Cisco API’erne til Spark, så den videre udvikling ikke kun kommer fra Ciscos udviklingsafdeling.
”Jeg forventer, at nogle af de bedste ideer til at videreudvikle løsningen kommer udefra. Derfor frigiver vi API’erne, så alle kan komme med deres bud på nye forbedringer. Spark henvender sig til både globale og små virksomheder, så jeg tror, at der vil ske en differentiering og tilpasning til de forskellige typer organisationer, der vil benytte platformen,” siger John Hauge Petersen og føjer til, at man blandt andet også samarbejder med teleselskaberne omkring videreudvikling af Spark.

Cisco Spark vil blive solgt igennem danske Cisco-partnere og vil indeholde en abonne-mentsstruktur med betaling for tjenester benyttet pr. bruger pr. måned. Den komplette Cisco Spark Service er frigivet i USA, og i de øvrige lande sker det successivt i løbet af 2016. Spark Hybrid Services, der forbinder virksomheders eksisterende løsninger som kalendere og ip-telefoni, udrulles ligeledes globalt i løbet af 2016, mens Cisco Spark for Developers samt udvalgte Cisco Spark-tjenester er tilgængelige nu.


TAGS
Cisco
Cloud
erhverv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S