Home » Betalingssoftware » Nem webredigering til små penge
Nem webredigering til små penge

Nem webredigering til små penge

Share

MAGIX Xtreme Web Designer 5 gør det ukompliceret og billigt at lave sin egen hjemmeside.

Efterhånden er de fleste på nettet op til flere gange om dagen. Alligevel er det de færreste der har noget begreb om at læse eller kode de HTML-tegn, som internetsiderne er bygget op af.

Det kræver sådan set også mange års arbejde at kunne gøre dette ordentligt, og er man egentligt bare interesseret i at lave en Internetside der ser lækker ud, og ikke gider spekulere på koder, er et program som MAGIX Xtreme Web Designer 5 sandsynligvis vejen frem.

Programmet er skabt til dem, der ønsker at oprette en webside uden at dykke ned i kompliceret HTML-programmering. Brugergrænsen er så simpel og indbydende at enhver kan gå i gang med det samme.

Alt man skal gøre er, at tegne sine ideer ind på et virtuelt stykke papir. Hvad enten det drejer sig om billeder med skygger, navigationselementer eller tekst, der skal tilpasses konturen af objekter, er det let at håndtere. Selv animerede Flash-bannere, mouseover- eller popup-effekter vil ikke være et problem for uerfarne brugere.

Programmet omsætter alt til ægte websider i forholdet 1:1 og viser dermed altid billeder i det rette format. Desuden kan man benytte sig af omkring 400 frit redigerbare sideskabeloner og 300 formgivningselementer.

Offentliggørelse af websiden kan ses uden tidstab direkte fra programmet med den integrerede FTP-uploader. Til dette formål stiller MAGIX 500 Megabyte gratis serverplads til rådighed. Hvis du allerede har dit eget webhotel, kan du naturligvis også bruge det.

Programmet fås som downloadversion i MAGIX Onlinebutik til 299 kroner.


TAGS
MAGIX
webredigering

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S