Home » Gratis software » Hurtig billedsortering
Hurtig billedsortering

Hurtig billedsortering

Share

Free Image Converter er et simpelt billedkonverteringsprogram, der hurtigt kan få ryddet op i din digitale billedsamling

Elsker du at tage billeder på ferien, men hader at kommer hjem og have et helt hukommelses-kort fyldt med billeder, der har underlige numeriske navne og sære formater.

Det kan du nemt og hurtigt få afhjulpet med Free Image Converter. Et yderst simpelt, men ganske effektivt værktøj, til netop sådanne opgaver.

Programmet lader dig vælge en billedfil eller en mapper med billeder, som du loader ind i programmet. Herefter har du så mulighed for at vælge størrelse og kvalitet.

Som udgangspunkt kan du vælge imellem en håndfuld præ-definerede formater og kvaliteter i højre side af skærmen. Her ser du også en miniature af det billede, du har markeret, hvilket gør det en hel del lettere at orientere sig, hvis man har at gøre med en stor bunke billeder.

Se også:  Her er de bedste gratis-programmer lige nu

Du kan også vælge at grave dybere i indstillingerne ved at trykke “Advanced Convert”, som sender dig ind i en undermenu, med muligheder for at finjusterer parametrene.

Har du en hel stribe billeder fra samme fest eller ferie, har du også mulighed for at vælge et fælles navn for filerne, samt fortløbende nummerering, således at filerne eksempelvis kan hedde Simonskonfirmation01, Simonskonfirmation02, Simonskonfirmation03 osv…

Når programmet samtidig giver dig mulighed for at smide dem alle sammen over i en fælles mappe, har vi du her en ret smart måde at få sorteret dine billeder på.

Programmet rummer egentlig ikke særligt mange egenskaber, men det er sådan set heller ikke nødvendigt, hvis du bare skal have ryddet op i billederne på en nem og hurtig måde eller have dem ned i formater, der gør dem mere velegnede til web og e-mail.

Se også:  De bedste gratis-programmer lige nu

Det eneste lille minus vi kunne finde var, at det ikke understøtter ”drag-and-drop” – så du kan altså ikke trække billeder fra en mappe direkte over i programmet. Da det efterhånden burde være standard at kunne dette, og de fleste lignende programmer understøtter funktionen, er vi ikke helt oppe og ringe i karaktergivningen.

Lige bortset fra denne lille detaljer er Free Image Converter dog et ganske glimrende program.


Free Image Converter
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris
3.5

Alt om DATA siger

Simpelt program, men effektivt når du skal have ryddet op i dine billeder

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
AOD Download
Billedbehandling
Free Image Converter

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S