Home » Betalingssoftware » Nem billedhandling med masser af muligheder
Nem billedhandling med masser af muligheder

Nem billedhandling med masser af muligheder

Share

Adobe lancerer Photoshop Elements 9 og Premiere Elements 9, der er komplette foto- og videoredigeringsløsninger med masser af spændende nye funktioner

Adobe udgiver nu helt nye versioner af de kraftfulde, men brugervenlige værktøjer til foto- og videoredigering til hjemmebrugere. Det nye Adobe Photoshop Elements 9 og Premiere Elements 9 kan købes enten hver for sig eller samlet til særpris. For Mac-brugere er Premiere Elements 9 den første udgave, der også udgives på Mac-platformen.

En stor nyhed i Photoshop Elements 9 er den forbedrede Spot Healing Brush, som låner teknikken fra den opsigtsvækkende funktion i Indholdsbevidst udfyldning i Photoshop CS5. Funktionen gør det muligt at forbedre fotos med et hurtigt og enkelt penselstrøg. Man kan eksempelvis fjerne ukendte personer fra feriebilleder og på ”magisk” vis udfylde baggrunden, fordi omgivelserne analyseres af Photoshop Elements.

En anden nyhed er Photomerge Style Match, som kan gøre et kedeligt foto spændende ved at analysere egenskaberne på alle slags billeder, for eksempel kontrast eller farvetone, og automastik anvende dem på et andet billede. På denne måde bliver det let at kopiere en bestemt fotostil.

Se også:  Guide: Flotte HDR-fotos med gratis programmer

Med det nye Adobe Premiere Elements 9 kan man skabe en færdig film på få minutter, takket være intelligente værktøjer, som automatisk kan løse lydproblemer, klippe dårlige optagelser ud og rette problemer med farve og lys.

Desuden findes den nye funktion Cartoon Effects, som kan forvandle hvilken som helst video til en animeret film. Også ydeevnen er forbedret og optimeret, så redigering og afspilning kører problemfrit, selv med hd-kvalitet.

Den nye Organizer, der er fælles for begge programmer, gør det let at overføre og importere materiale fra almindelige videokameraer og digitale spejlreflekskameraer og efterfølgende tagge og gennemgå både video og fotos fra ét sted. Funktionen Auto-analyse hjælper brugeren med at tagge sine bedste billeder og videoklip og kan endda genkende ansigter på billeder.

Se også:  Guide: Kom i gang med Photoshop – del 3

Man kan hurtigt uploade nye billeder og videoklip på Facebook, samt forskellige slags medier i dynamiske interaktive online-albums og skabe en dvd-lignende oplevelse for seere på nettet – det gør det enkelt at dele billeder og video med venner og familie.

Brugere kan også skabe deres egne scrapbooks og fotobøger ved hjælp af tilpassede skabeloner og en enkelt ’træk og slip’-brugerflade, hvor billeder placeres automatisk. Efterfølgende kan kreationerne udskrives hjemme eller via et fotolaboratorium på nettet.

Adobe Photoshop Elements 9 og Adobe Premiere Elements 9 til Windows og Mac har en vejledende markedspris på 775 kroner. Dobbeltpakken med Adobe Photoshop Elements 9 og Adobe Premiere Elements 9 til Windows og Mac har en vejledende markedspris på 1.162,50 kroner. Alle programmer er engelsksprogede og kan købes nu.


TAGS
adobe
Billedbehandling
Photoshop Elements
Premiere Elements
videoredigering

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S