Home » Kamera » Nem og billig overvågning af din bil eller cykel
Nem og billig overvågning af din bil eller cykel

Nem og billig overvågning af din bil eller cykel

Share

Hvert år får tusindvis af danskere stjålet deres bil, motorcykel eller
cykel direkte fra garagen. SafeHome vil sætte en stopper for tyven med
nem og billig overvågning

Det er rædselsscenariet for enhver, der holder af sit køretøj: At åbne porten til en tom garage, hvor bilen, motorcyklen, racercyklen eller den klassiske sportsvogn stod parkeret. Køretøjet er væk, og tilbage er frustration, ærgrelse og en masse kedeligt arbejde med forsikringsselskabet.

Heldigvis kan dette undgås på en nem og billig måde: Med et trådløst HD-kamera fra SafeHome kan du få sendt livebilleder af din garage til din notebook, tablet eller smartphone – uanset hvor du befinder dig.

Billeder af tyven i aktion er et værdifuldt redskab i politiets eftersøgning. Kameraet og de medfølgende overvågningsskilte har i sig selv også en præventiv effekt, som i mange tilfælde vil få tyven til at opgive sit forehavende.

Se også:  Somfy Protect Indoor Camera [TEST]: Beskytter dit hjem og privatliv

SafeHome P2 HD Camera Indoor Fixed er et kompakt HD-kamera, som lynhurtigt kan tilsluttes hjemmets eksisterende Wi-Fi helt uden brug af netværkskabler. Takket være WPS-funktionen trykker du blot på knappen på kameraet og på din netværksrouter (kræver router med WPS-funktion), hvorefter netværket automatisk opsættes.

Overvågning via din smartphone

Kameraet kan tilgås fra din notebook, tablet eller smartphone via SafeHome Smart P2P app’en. App’en giver dig mulighed for at se livebilleder og zoome ind på forskellige dele af det overvågede område.

Registrerer kameraet en bevægelse i det overvågede område, alarmeres ejeren straks ved hjælp af en e-mail. Kameraet kan også indstilles til selv at uploade billeder til ejerens ftp-server, eller til en cloud-service som eksempelvis CameraFTP, hvor SafeHome-brugere får 10 % rabat på lagringsplads.

Se også:  Pas falske streaming-sider - antallet er steget eksplosivt

SafeHome P2 HD Camera Indoor Fixed skyder store og detaljerede 1 MP billeder samt videooptagelser i op til 720p opløsning. Kameraet er udstyret med dioder til natoptagelser og har desuden kortlæser til MicroSD, så billeder og video kan gemmes direkte på kameraet.

En standardrouter fra internetleverandøren sender typisk Wi-Fi-signalet op til 10 meter. Monteres kameraet længere væk fra hjemmets Wi-Fi, kan tilkøbes en SafeHome WIFI Repeater, som forlænger signalet med op til 20 meter.

SafeHome P2 HD Camera Indoor Fixed har en vejledende pris på 799 kroner.


TAGS
overvågningskamera
sikkerhed

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S