Home » AOD Pro » Nem Dankort-betaling for små virksomheder – måske markedets billigste i drift
Nem Dankort-betaling for små virksomheder – måske markedets billigste i drift

Nem Dankort-betaling for små virksomheder – måske markedets billigste i drift

Share

Det er blevet enkelt for kunder i små virksomheder at betale med kort takket være simple, trådløse og kontaktløse betalingsløsninger. Nu byder en ny aktør, SumUp, sig til på det danske marked

Det er blevet nemmere at drive en lille butik – som fysioterapeut, bager, skomager, kaffebar, frisør og lignende – efter at der er kommet lette, små og trådløse betalingsløsninger til Dankort og andre kort.

Nu kommer også SumUp på ind på det danske smv-marked med en række letvægtsløsninger til kontaktløs betaling – virksomheden findes allerede i 33 lande verden over.

Tre forskellige løsninger

På det nordiske marked lancerer SumUp tre forskellige løsninger: SumUp Air kortlæser, SumUp 3G Printer og SumUp Solo.

SumUp Air tilsluttes via Bluetooth til en smartphone eller tablet og fungerer sammen med SumUp App, der samler hele overblikket over ens forretning, herunder fakturaer, transaktioner, lagerbeholdning mm. SumUp Air gør det muligt at modtage betaling med alle gængse betalingskort inklusive kreditkort, G Pay og Apple Pay. Enheden koster 149 kroner ekskl. moms. Når kunden har betalt sin vare eller ydelse, bliver kvitteringen sendt som e-mail eller sms.

Se også:  Ny bogføringslov giver softwaremæssige udfordringer – også for regnskabsprogrammer

SumUp 3G Printer fungerer uden en smartphone og kommer i stedet med et indbygget sim-kort med ubegrænset mobildata og Wi-Fi-forbindelse. SumUp 3G Printer er velegnet der, hvor der er behov for at have flere betalingsterminaler, så man kan modtage betalinger samtidig, og man for eksempel ikke vil have terminalen koblet op på den enkelte medarbejders mobiltelefon. Det kunne være en lidt større café, forklarer producenten. Printeren udskriver kvitteringen direkte til kunden, når transaktionen er gennemført. SumUp 3G Printer tager imod de samme betalingskort som SumUp Air og koster 1099 kroner ekskl. moms.

SumUp Solo er en mere avanceret løsning. Solo giver for eksempel mulighed for at refundere penge, tilføje drikkepenge og sende kvitteringer. Den kan også fungere uden en smartphone og har ligeledes indbygget sim-kort og Wi-Fi-forbindelse. SumUp Solo fås med en ladestation, der også kan sende et signal til kunderne om, at man accepterer betalinger med kort. Terminalen koster 749 kroner ekskl. moms.

Se også:  Intelligent NAS til hjemmekontoret kan automatisk organisere fotos
Laveste gebyr

SumUp tjener penge ved pålægge den forretningsdrivende et gebyr på 1,49 procent pr. transaktion, hvilket ifølge producenten er markedets laveste. Om det er rigtigt, har vi ikke kontrolleret.

Alle tre produkter er enkle at tage i brug, så de sælges direkte fra elektronikvarehuse og byggecentre – herhjemme er det blandt andet Elgiganten, Proshop og Lomax.

”Vi glæder os over, at vi nu også kan åbne op for salget af SumUps kontaktløse betalingsterminaler i Norden. Grundet den lave pris på enhederne og det faktum, at procentsatsen per transaktion er markedets laveste, når vi taler denne type terminaler, ved vi, at vores produkter er særligt attraktive for de små og mellemstore virksomheder, som nu nemt og indenfor en overskuelig økonomisk ramme kan tilbyde deres kunder kontaktløs betaling,” siger Anders Fagerlund Nielsen, som er business development manager nordics.


TAGS
betalingskort
butik
dankort
smv
økonomi

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S