Home » Foto » Nem billedredigering i ny version
Nem billedredigering i ny version

Nem billedredigering i ny version

Share

Adobe Photoshop Elements og Premiere Elements er nu klar i version 11 med en redesignet brugergrænseflade samt nye funktioner, der letter redigering, organisering og deling

Adobe har givet Photoshop Elements og Premiere Elements, firmaets mest populære foto- og videoredigerings-software til hjemmebrugere, et helt nyt udseende i version 11. Samtidig er der kommet en lang række nye funktioner, der gør det endnu lettere at slippe den indre foto- og videokreativitet fri.

”Fotos og videoer rummer ofte fantastiske historier, som man gerne vil huske og dele med venner og familie. Med de nye Elements 11-programmer giver vi derfor forbrugerne adgang til kraftfulde og brugervenlige redigeringsmuligheder, der inspirerer til kreativitet og gør det nemmere at realisere sine idéer,” siger Åsa Andersson, nordisk marketingansvarlig for Elements-produkterne hos Adobe.

Alt om DATA var forbi Adobe tidligere på dagen, hvor vi fik en forsmag på programmerne.

[pt id=’2023706′ size=’large’ link=’file’]

 

Total billedmagi med Photoshop Elements 11

Adobe Photoshop Elements 11 tilbyder en komplet værktøjskasse til redigering, organisering og deling af fotos. Det er nemt at foretage alt fra en hurtig make-over af sine billeder til en gennemgribende redigering. På dagens pressemøde viste Adobe-folkene blandt andet hvordan man nemt laver en effektiv fritlægning med funktioner importeret fra Photoshop 5.

Se også:  Guide: Sjove og flotte teksteffekter

Programmet deler da også redigeringsmotor med Adobe Photoshop, som mere eller mindre er standard i den grafiske verden. Det betyder, at brugeren får adgang til de letanvendelige Quick, Guided og Expert redigeringsguides samt professionelle effekter som tilt-shift og vignetter.

Vi fik også eksempler på, hvordan man i Photoshop Elements 11 hurtigt kan organisere sine billeder efter personer, steder eller begivenheder via Google maps geo-tagging.

[pt id=’2023711′ size=’large’ link=’file’]

 

Professionelle videoer med Premiere Elements 11

Adobe Premiere Elements 11 gør det nemt at skabe flotte videoer med et professionelt look og indeholder mange af de samme funktioner som Photoshop Elements 11. Derudover får den ambitiøse bruger mulighed for at hæve sine videoer til et professionelt niveau med automatiske filmfunktioner, hvor man samtidig undgår besværlige faser i redigeringen. Man kan blandt andet benytte nye, visuelle effekter, overgange, menuer, lydeffekter og meget mere.

Se også:  Tag de flotteste feriefotos med din mobil

Imponerede så det ud, da vi fik demonstreret FilmLooks, som kan give dine videoer et Hollywood-skær samt QuickPresets, som gør det nemt at tilføje slow- og fastmotion, skabe usynlige overgange og lave hurtige justeringer med.

Ligesom i de foregående versioner er det ligeledes nemt at dele billeder og videoer via digitale tjenester som Facebook, mail, Youtube, og mulighederne er nu også udvidet med Vimeo og flere andre tjenester.

[pt id=’2023712′ size=’large’ link=’file’]

 

Adobe Photoshop Elements 11 og Adobe Premiere Elements 11 fungerer både til Windows og Mac og er nu tilgængelige på www.adobe.com. Pakken med både Photoshop Elements 11 & Premiere Elements 11 koster 1.094,70 kroner som download, og man kan opgradere fra tidligere versioner for 910,20 kroner. Adobe Photoshop Elements 11 og Adobe Premiere Elements 11 kan også købes individuelt for 725,70 kroner. som download og som opgradering fra tidligere versioner for 637,5 kroner.


TAGS
adobe
Billedredigering
Photoshop Elements
Premiere Elements

DEL DENNE
Share

Seneste Tech test
Seneste konkurrencer

Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2019
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S