Home » Hardware » Nedtælling til årets store prisuddeling: EISA har genopfundet sig selv
Nedtælling til årets store prisuddeling: EISA har genopfundet sig selv

Nedtælling til årets store prisuddeling: EISA har genopfundet sig selv

Share

Nedtællingen til årets EISA-awards er i gang. Kandidater til de eftertragtede priser har nu haft mulighed for at præsentere deres produktnyheder og overbevise de erfarne jurymedlemmer

EISA (Expert Imaging and Sound Association), hvor AOD er eksklusivt medlem for Danmark, kan i år fejre sit 40-års jubilæum. Det kommer til at foregår i al stilfærdighed, for først Covid-19 og nu situationen i Ukraine har umuliggjort mange ting i en international organisation med 59 tech-magasiner i 30 lande.

Da verden lukkede ned i 2020, måtte organisationen aflyse den traditionelle EISA Convention i april, hvor tech-journalister kunne møde de store tech-brands og få indsigt i deres seneste produkter og teknologier. Den samme skæbne led EISA Gala Ceremony i Berlin i forbindelse med IFA-udstillingen i september.

Se også:  EISA-vinderne er kåret! Her er året bedste tech-produkter

I stedet har EISA satset på virtuelle Zoom-konferencer, og fra en lidt famlende start er disse aktiviteter blevet en kæmpe succes. Jurymedlemmerne – inklusive nærværende skribent – har fået et godt beslutningsgrundlag, og de deltagende firmaer har sparet tid og penge, ligesom alle er sluppet for rejselivets udfordringer.
Firmaerne onlinepræsentationer af deres produkter varede frem til 8. juni – se boksen her i artiklen.

Nominering og kåring

På basis af disse produktpræsentationer, som supplerer deres løbende redaktionelle aktiviteter og testarbejde, foretager de enkelte jurymedlemmer i EISA en grovsortering og nominerer et antal mulige Award-kandidater.

Rent organisatorisk foregår dette arbejde i seks såkaldte ekspertgrupper – Hi-Fi, Home Theatre Audio, Home Theatre Video, In-Car Electronics, Photo samt Mobile Devices, hvor AOD deltager i den sidste gruppe.

Se også:  Den ultimative købeguide: Her er årets bedste produkter 2021-2022

Derefter koges alle de nominerede produkter ned til et overskueligt felt i hver ekspertgruppe, og så er det tid til at kåre vinderne. Det sker i løbet af den forgangne juni måned, men dermed er juryens arbejde langt fra slut.

Der skal skrives begrundelser, fremskaffes fotos, kommunikeres på kryds og tværs og produceres trofæer, inden vinderne offentliggøres 15. august kl. 00.00.00 – ligesom sidste år.

På aod.dk sker offentliggørelsen på klokkeslæt, og senere kan vinderne beundres i den trykte udgave af AOD; det bliver i nummer 13.

Se nogle af produkterne der kæmper om  årets EISA Awards på næste side!

TAGS
årets bedste
EISA
Eisa-awards

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S