Home » Sundhed » Nautilus U626 [TEST]: Kør verden rundt på motionscyklen
Nautilus U626 [TEST]: Kør verden rundt på motionscyklen

Nautilus U626 [TEST]: Kør verden rundt på motionscyklen

Share

Med Nautilus U626 behøver du ikke kigge ind i væggen, når du knokler løs på motionscyklen. Tilslut en tablet, eller tag et VR-headset på, så kan du cykle under fjerne himmelstrøg og konkurrere mod andre brugere

Det er sundt for kroppen og vigtigt for helbredet, men at knokle løs på en motionscykel er absolut ikke det mest spændende i verden. Med U626 har Nautilus dog gjort det en hel del sjovere at forbedre konditionen derhjemme.

Træning på et nyt niveau

Nautilus U626 er en motionscykel i den rigtig gode ende af skalaen. Den er solidt konstrueret, og komforten er høj. Man sidder godt på sadlen, der nemt kan justeres, og styret giver mulighed for både oprejst og liggende kørsel.Gummistropper holder fødderne sikkert på plads i pedalerne, som leverer et jævnt og stabilt tråd. Der er holder til drikkedunk på frontstangen, og i toppen er en skærm og et kontrolpanel, hvor du blandt andet kan vælge 25 forskellige belastningsniveauer. Der er ligeledes adgang til en række træningsprogrammer og flere andre indstillinger.

Se også:  Samsung SmartThings [TEST]: Samsung vil være hjernen i dit smarte hjem

Alt det grundlæggende er således hundrede procent i orden. Herfra bygger Nautilus ovenpå med smarte features, der løfter oplevelsen et ekstra niveau. I styret er pulsmåler, så du under træningen kan følge hjertets slag. En blæser over styret gør det muligt at blive afkølet med frisk luft, hvis det går for hedt for sig. Her sidder også højttalere, så du kan lytte til musik under træningen. Du skal blot slutte en afspiller til minijack-indgangen i toppen af kontrolpanelet. Ved siden af denne er en USB-port til opladning af mobil eller tablet.

Kør ud i verden

Og lige netop en mobil eller en tablet er rigtig god at have ved hånden, når du træner på U626. Via den indbyggede Bluetooth-forbindelse kan du koble en af disse til cyklen. Det åbner op for en verden af muligheder. Synkroniser eksempelvis dine træningsresultater til Nautilus’ egen app eller en anden træningsapp. Så kan du holde trit med udviklingen og dele dine præstationer på sociale medier.

Se også:  Overvågningskameraer [STORTEST]: Tryghed i ferietiden – og resten af året

Cyklen fungerer også med RideSocial-appen. Her er adgang til en række flotte cykelruter fra alle verdenshjørner. Kør eksempelvis langs stranden i Venice Beach eller ud i de skotske bjerge.

Du kan lægge din smartphone eller tablet på en hylde i kontrolpanelet og følge med på skærmen. RideSocial understøtter imidlertid også VR. Sætter du mobilen i et Google Cardboard-headset og tager det på hovedet, ser du hele cykelturen for dig i en imponerende realistisk 360 graders-visning, som var du der selv.  Du får også mulighed for at køre mod andre brugere, hvilket kan booste motivationen en del.


Nautilus U626
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktionalitet
  • Ydelse
  • Pris
  • Samlet

Dommen

Velkonstrueret motionscykel med imponerende udvalg af funktioner. Muligheden for at tilkoble mobil, tablet og VR-headset for at drøne ud af virtuelle ruter gør bare motionsoplevelsen langt sjovere.

Pris: 3895 kr.
Belastningssystem: Motorstyret magnet
Pulsmåling: Håndpuls og mulighed for brug af pulsbælte
Tilslutning: USB, BT, minijack
Kompatibilitet: iOS, Android, Google Cardboard

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
motionscykel
smart home
træning

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S