Home » Lagerenheder » NAS i luksus-indpakning
NAS i luksus-indpakning

NAS i luksus-indpakning

Share

Meget højt kvalitetsindtryk leverer denne NAS fra LaCie

Som de øvrige LaCie-produkter i denne test er denne NAS også en sag, der er overordentligt lækkert bygget, og denne variant har endda hele 6 TB harddiskplads. Det er vist nok til storfamilien med tusindvis af billeder, musik og film!

Som de øvrige LaCie-diske er denne også en, man kan have lyst til at stille frem til skue. Den er bygget ind i et lækkert alukabinet med køleriller hele vejen rundt, som burde kunne lede en del af varmen væk. Men LaCie er alligevel udstyret med en ret kraftig blæser, som absolut kan høres. Det trækker ned, men understreger, at her er tale om et professionelt produkt. Det skal dog med, at blæseren kun kører i korte perioder.

Se også:  AOD PRO Award 2021: QNAP TS-453D

Bagpå sidder tilslutning til USB eSATA og naturligvis LAN. Her kan du også åbne til diskene og skifte dem ud, hvis der er behov. Som de øvrige i testen kan du sætte diskene op, som du har lyst til: RAID, to separate eller noget tredje.

LaCie er et produkt, der henvender sig til den mere professionelle bruger, og det afspejles i det medfølgende program. Det er på ingen måde svært, men tydeligt lavet, så det er rettet mod den mere professionelle bruger.

Det betyder ikke, at du skal holde dig væk. For med et så lækkert design og en pris pr. gigabyte, som kun er overgået af Western Digital, er LaCie absolut værd at overveje. Har du ikke brug for solide 6 TB plads, fås samme disk også i mindre varianter. Men så bliver prisen pr. gigabyte også lidt højere.

Se også:  QNAP TVS-672X [TEST]: Plads til store datamængder

DATATID MENER:
Til brugeren med stort lagerbehov er dette en fremragende løsning.


2 big NAS
  • Pris
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
LaCie
nas
netværksharddisk

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S