Home » Mobiltelefon » Næsten lige så godt: iPhone 8
Næsten lige så godt: iPhone 8

Næsten lige så godt: iPhone 8

Share

Som om én ny iPhone ikke var nok, så er der også opdatering af den eksisterende produktlinje. Her får du en del af X’erens glamour til en billigere penge

Al det spotlys, der peger på iPhone X, kan måske godt få mange til at glemme iPhone 8 og 8 Plus, men det er der ingen grund til, for det synes at være nogle ret fantastiske telefoner (henholdsvis 6200 kroner og 7200 kroner).

De har kræfterne fra den nye A11 Bionic-chip, trådløs opladning og det opgraderede 12 MP-kamera, der opfanger 83 procent mere lys (samme som X’eren). Som med iPhone 7 er det dobbeltkameraet i model Plus, der er det virkelige fund. Det fungerer med den nye Portrait Ligthing-funktion (selvom kun én af linserne har optisk stabilisering i modsætning til X’eren, hvor begge linser har denne funktion).

Se også:  Flere taber mobilen i hovedet - mobilrelaterede hovedskader er stigende

Designet minder om tidligere modeller med bagsidens let kurvede form, der ligger godt i hånden og 8’eren føles lige så ”premium”, som den bør til prisen. For selvom begge er billigere end iPhone X, er det stadig prestige-telefoner.

Konstruktionen har ændret sig en anelse, og bagsiden er nu af glas, hvilket føles en lille smule mindre robust end metal, men som giver mulighed for trådløs opladning, hvilket er praktisk.

Bagsiden af glas betyder også, at der ikke er helt så meget kurve som før, og i stedet er der en lille sammenføjning mellem glasset og metalrammen. Det er stadig helt tydeligt en iPhone, selvfølgelig.

Se også:  Endelig! Ny iPhone har markant bedre batteri

Selvom den føles godt i hånden, så er det stadig lidt af en kamp at få sin finger hele vejen rundt på telefonen i Plus-størrelsen. iPhone X er meget mere brugervenlig i sit design på trods af at skærmen faktisk er større, fordi den er længere og tyndere. iPhone 8 på 4,7 tommer er den mest brugervenlige af de to, men vi foretrækker alligevel 8 Plus på grund af dens længere batterilevetid og bedre kamera.

TAGS
Apple
iPhone 8
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S