Home » Andet » Når elektronikken taler til dig
Når elektronikken taler til dig

Når elektronikken taler til dig

Share

Talesyntese fås i dag i en chip til få kroner. Derfor kan det ikke forbavse, at flere og flere af de apparater, der før bare viste tørre tal eller informationer i et display, nu ligefrem er begyndt at tale til os. Her er 10 af de mest velartikulerede, elektroniske enheder på verdensmarkedet

Den talende My Weight VOX 3000 køkkenvægt fortæller dig, hvad ingredienserne i din ret vejer, så du ikke behøver kigge på LCD-displayet. Den talende køkkenvægt er også udstyret med automatisk tænd/sluk-funktion, og den vejer op til 3 kilo med en oplyst præcision på 1 gram.

[pt id=’2033380′ size=’large’ link=’file’]

 

Set til 548 kroner på www.digitalvaegten.dk.

Den elektroniske ordbog Franklin DET-1955 oversætter ikke bare ord, vendinger og begreber i tekst på skærmen, men udtaler dem også med klar og tydelig stemme på det relevante sprog. Ordbogen omfatter over 800.000 opslag til søgeord, talemåder, synonymer, grammatik og bøjningsformer samt 3000 formuleringer til rejsen og 700 ord, der bruges i hele verden. Derudover rummer ordbogen spil, telefonbog, ur til lokal tid og verdenstid samt lommeregner og mål/valuta-omregner.

[pt id=’2033382′ size=’large’ link=’file’]

 

Set til 1400 kroner på www.conradelektronik.dk.

Tag nattehimlen med indendørs og lad dig underholde og belære af dette talende planetarium, Excalibur Einstein Talking Planetarium. Med Einstein-lignende stemme får du forklaret om universets mysterier og undere, mens du betragter de billeder af stjerner og galakser, som planetariet projicerer ud i rummet. Det talende univers er også brugbart som udmærket natlampe.

[pt id=’2033381′ size=’large’ link=’file’]

 

Set til 75 kroner på www.sierratradingpost.com.

Det er aldrig rart at have overvægt af bagage med i flyet, og det fortæller denne Taylor Digital Talking Luggage Scale dig højt og tydeligt, hvis du har. Bagagevægten er udformet med et dobbelt håndtag for lettere løft af kufferterne, og den meddeler uden vaklen vægten af dine kufferter op til 50 kilo. Stoler du ikke på stemmen, kan du aflæse vægten i LCD-displayet.

[pt id=’2033383′ size=’large’ link=’file’]

 

Set til 18 US-dollar på www.amazon.com.

Se også:  Ugens bedste elektronik-køb

Dette er ifølge producenten det eneste smart-ur i verden, som kan tale til din mobil. The Voice Command Smartphone Watch formidler talekommandoer til den trådløst forbundne mobiltelefon i din taske eller lomme. Uret har mikrofon og højttaler indbygget, som gør det muligt at modtage opkald og meddelelser den anden vej. Designet er trods urets snakkesalighed pænt og nobelt, og så skal batteriet oven i købet kunne holde uret kørende på standby i en uge.

[pt id=’2033384′ size=’large’ link=’file’]

 

Set til 300 US-dollar på www.hammacher.com.

Denne lille og bærbare Golf Buddy med indbygget gps er en sand ven for alle golfspillere, for den holder dig højttalende underrettet om afstanden til greenen og hullet på basis af over 35.000 indprogrammerede golfbaner over hele verden. Med en sød feminin stemmeføring kan din caddy også på otte sprog oplyse dig om, hvor nøjagtigt du befinder dig på greenen inden for en margin af 2-3 meter. Du kan selv indkode yderligere 5000 baner fra producentens hjemmeside. Kan arbejde 9 timer på en opladning.

[pt id=’2033385′ size=’large’ link=’file’]

 

Set til 180 US-dollar på www.hammacher.com.

Denne diskrete badevægt i glas gør det vanskeligt at fejlfortolke sin tyngde, for den fortæller dig sandheden med rene ord. Og forstår du ikke engelsk, prøver den på tysk, fransk, spansk og russisk, før den endelig opgiver og slukker selv. Forinden har vægten GS39 fra Beurer dog også vist vægten med 3 cm høje og klart blåtlysende digitaltal. Du kan lagre fire forskellige resultater og dermed følge udviklingen i din vægt.

[pt id=’2033386′ size=’large’ link=’file’]

 

Set til 31,50 engelske pund på www.amazon.co.uk.

Se også:  7 uventede ting du kan styre med en app

Kød på grillen er altid godt. Men hvor længe skal det egentlig ligge der på risten? Det talende termometer model 6439 fra Weber Style er klar med hjælp. Du stikker bare termometernålen i kødet og tager den trådløse fjernbetjening med dig. Når kødet har den rigtige indvendige temperatur, annoncerer stegetermometret pænt og høfligt, at middagen er klar.

[pt id=’2033390′ size=’large’ link=’file’]

 

Set til 269 kroner på www.webergrill.dk.

Stik denne lille enhed ind i paprullen på dit toiletpapir og oplev, hvordan din rullen bliver helt personlig. Enheden er nemlig forsynet med lydoptager til korte beskeder, kommentarer, reklamer, lydeffekter, jingles, eller hvad du nu synes, at du vil hilse alle, der besøger dit toilet med. Den lille gadget har indbygget føler, der mærker, når nogen trækker papiret frem på rullen, og derved startes afspilningen af budskaberne.

[pt id=’2033388′ size=’large’ link=’file’]

 

Set til 175 kroner på www.northerntool.com/shop.

Hvis du ikke lige har din personlige træner ved hånden, kan du bare bruge denne talende håndtræner, der med en opmuntrende kvindestemme meddeler dig dine forbedringer undervejs, uden at du behøver aflæse nogle tal eller andre resultater på displayet. Det kræver dog kun et tryk på en knap for at få Talking Hand Strengthener til at tie stille.

[pt id=’2033389′ size=’large’ link=’file’]

 

Set til 40 US-dollar på www.hammacher.com.


TAGS
gadgets

DEL DENNE
Share

Seneste Tech test
Seneste konkurrencer

Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 33 74 71 16
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2019
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S