Home » Stationær computer » Når du virkelig skal have power
Når du virkelig skal have power

Når du virkelig skal have power

Share

Redigerer du billeder og video? Så har du brug for al den computerkraft, du kan få – og kan overveje den nye Lenovo ThinkStation-serie

Lenovo er mest kendt for sine lækre og solide bærbare, men producenten står bag meget andet og ikke mindst højtydende computere til de af os, der ikke kan få power nok. Er du for eksempel til foto- og videoredigering, har du glæde af processorer i serverklassen og en ultrastabil maskine som dem, du finder i den nye ThinkStation serie, der består af tre arbejdsstationer.

De er især henvendt til ingeniører, grafiske arbejdspladser, filmanimatorer og lignende. Fælles for de maskiner, S30, C30 og D30, er en Xeon E5-processor, som er den professionelle variant af Intels processorer.

Se også:  Stigende krav til mobile workstations sender nye produkter på markedet

Arbejdsstationerne kan udbygges, og ofte konfigureres de specifikt efter kundens behov. Men du kan også være med. For det behøver ikke koste en krig at få en ægte prof-maskine hjem. Priserne starter nemlig omkring 6.600 kroner. Det er også en slags penge, men det her er også seriøse sager.

Vigtige plusser: Kraftfuld arbejdsstation, der økonomisk er inden for rækkevidde.

[pt id=’2022162′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Almindelig stationær pc? Nej! Bag chassiset gemmer sig en yderst kraftig arbejdsstation med en af Intels hurtigste processorer.”‘]

Almindelig stationær pc? Nej! Bag chassiset gemmer sig en yderst kraftig arbejdsstation med en af Intels hurtigste processorer.


TAGS
lenovo
ThinkStation-serie

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S