Home » Sikkerhed » Én sikkerhedsløsning til alle dine enheder
Én sikkerhedsløsning til alle dine enheder

Én sikkerhedsløsning til alle dine enheder

Share

Mobile enheder tilslutter sig samme internet som traditionelle computere og har derfor også brug for samme grad af beskyttelse. Med Kaspersky Internet Security – Multi-Device kan du bevæge dig sikkert online på tværs af dine computere og mobile enheder – med én og samme løsning

De dage er talte, hvor den typiske bruger koblede sig på nettet via 1-2 delte, stationære eller bærbare pc’er. Ifølge en undersøgelse, foretaget af B2B International i foråret 2013, er hvert vesteuropæiske hjem i dag gennemsnitligt udstyret med 5,1 enheder med adgang til internettet – herunder to smartphones eller tablets.

De mobile enheder er blevet vores primære værktøj, når vi surfer, spiller, handler og kommunikerer online. Alligevel har mange af os stadig den opfattelse, at mobile enheder ikke behøver samme grad af beskyttelse som de traditionelle computere. Helt nye tal viser, at kun 14 pct. af danskerne har installeret sikkerhedssoftware på sin smartphone – og kun 7 pct. på sin tablet.

Se også:  Sådan sletter du data fuldstændigt, før du giver mobil og pc videre

‟Online-trusler kan ramme dig gennem alle enheder, der er tilsluttet internettet – pc’er, Mac-computere, tablets og smartphones. Især mobilenhederne er blevet populære mål for cyber-kriminelle. Derudover er en smartphone forholdsvis lille og langt nemmere at tabe og stjæle”, siger David Jacoby, der er sikkerhedsekspert hos Kaspersky Lab.

Android og Mac under angreb

Android står i dag for 68 pct. af det globale marked for smartphones. Samtidig er omkring 99 pct. af al den mobile malware, som Kaspersky Lab finder, rettet mod Android. Og antallet af nye malware vokser stadig. Alene i første halvår af 2013 fandt Kaspersky Lab over 50.000 nye, ondsindede programmer, designet til Android.

Markedet for Mac-computere er også i vækst, og cyber-kriminelle retter stadigt flere angreb mod denne platform. Udover mere malware, er Mac-brugere i samme grad som pc-brugere i fare for at blive udsat for phishing-angreb, hvor de via falske websites narres til at opgive personlige oplysninger.

Kaspersky Internet Security – Multi-Device byder blandt andet på beskyttelse i realtid mod mobil-malware, online-beskyttelse, integration med Kaspersky Security Network, anti-tyverisikring, besked- og opkaldsfilter, forbedret Safe Money-teknologi, ny anti-blokker-teknologi, ny Trusted Application-indstilling, ZETA Shield-teknologi, der scanner i dybden samt forbedret Automatic Exploit Prevention-teknologi, der beskytter mod malware, og forbedret Parantal Control, som blokerer upassende indhold, begrænser børnenes tidsforbrug online, holder øje med børnenes aktiviteter online og forhindrer dem i at dele private informationer.

Se også:  Førende sikkerhedsfirma får stjålet farlig hacker-software

Mix og match

Installationen af Kaspersky Internet Security – Multi-Device er helt enkel. Du vælger det antal licenser (3,5 eller 10), der matcher antallet af enheder, du vil beskytte. Selve opsætningen klarer du med én enkelt kode til samtlige enheder. Kombinationen af de enheder, du vil installere sikkerhedssoftwaren på, bestemmer du selv.

Kaspersky Internet Security – Multi-Device er tilgængelig nu til 899 kroner for
3 licenser pr. år, 999 kroner for 5 licenser pr. år og 1.599 kroner for 10 licenser pr. år:


TAGS
kaspersky
sikkerhedssoftware

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S