Home » Internet » MySpace har slettet al musik fra 2003 til 2015 ved en fejl
MySpace har slettet al musik fra 2003 til 2015 ved en fejl

MySpace har slettet al musik fra 2003 til 2015 ved en fejl

Share

00er’nes største sociale medie og musiktjeneste, MySpace, er ved en servermigration kommet til at slette al musik uploadet i dens storhedstid

Havde du et band i 00’erne, har du sandsynlighed også haft en MySpace-konto, hvor du har lagt musikken op. MySpace var datiden største musiksite og faktisk også det største sociale medie, inden Facebook i slutningen af årtiet overtog det hele.

Flere store bands brød igennem via sitet. Eksempelvis Artic Monkeys og danske The Storm. Men nu al musikken fra sitets storhedstid væk.

Over 50 millioner sange er væk

I en servermigration er over 50 millioner sange fra 14 millioner kunstnere, plus et væld af fotos og video, blevet beskadiget i en grad, så indholdet er umuligt at genoprette.

Det melder tjenesten nu ud efter brugere den seneste tid har klaget over at de havde problemer med at tilgå deres indhold.

Nogle spekulerer nu i, at uheldet skulle være sket med vilje, for at tjenesten kan slippe for besværet med at flytte den store mængde data, som i dag ikke har den helt store værdi.

Antallet af brugere i dag er begrænset. Såvel bands som fans er i overvejende grad rykket over på Facebook, Soundcloud eller andre tjenester.

Fra en værdi på 580 millioner dollars i 2005, da Rupert Murdoch’s NewsCorp købte tjeneste, til blot 35 millioner dollars seks år efter, da popstjernen Justin Timberlake forgænges forsøgte at puste nyt liv i den, har MySpace blot forsat sin nedtur. For tre år siden blev den opkøbt af Time Inc, som en ubetydelig medgift i en større handel.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S