Home » Mus » Logitech går vertikalt med avanceret ergonomisk mus
Logitech går vertikalt med avanceret ergonomisk mus

Logitech går vertikalt med avanceret ergonomisk mus

Share

Logitech MX Vertical reducerer pres på håndleddet og belastning af underarmen uden at gå på kompromis med produktiviteten

“Vi ved, at mange computerbrugere oplever ubehag eller smerter i hånden, underarmen eller håndleddet” sagde Delphine Donne-Crock, direktør for kreativitet og produktivitet ved Logitech. “For at adressere dette, har vi skabt vores mest avancerede ergonomiske mus nogensinde. Den unikke vinkel på MX Vertical er optimeret for en mere ergonomisk position og reducerer både presset på håndleddet samt belastning af underarmen.

MX Vertical, der både er videnskabeligt testet og ergonomisk godkendt, er designet ud fra en naturlig håndtryksposition og en 57 graders vertikal vinkel for at reducere musklernes aktivitet med op til 10 procent, sammenlignet med en almindelig mus, uden tab i den overordnede præstation. Komforten er tilpasset forskellige hænders form og størrelse, mens den strukturerede gummioverflade og tommelfingerstøtten sikrer et solidt og naturligt greb.

Se også:  Sommerquiz 4: Prøv din viden om tastaturer
Høj præcision

Musen har 4,000 DPI-præcisionssensor, hvilket resulterer i op til 4x mindre bevægelse i hånden og reducerer træthed. Cursorhastighedsknappen lader dig øjeblikkeligt justere DPI-hastigheden og nøjagtigheden af din cursor ved et tryk på en knap. 

Det genopladelige batteri holder op til fire måneder på en fuld opladning, og en hurtig opladning på et minut giver strøm til tre timers brug. Med både Logitech Easy-Switch og Logitech Flow kan du uden problemer skifte mellem to computere med MX Vertical, og endda kopiere/indsætte billeder og dokumenter på tværs af dem.

Moderne design

Musen har et moderne design, der komplimenterer andre Logitech-produkter, som Logitech Craft, Spotlight Presentation Remote og MX Sound.

Se også:  Logitech lancerer prisstærkt gaming-tastatur med mekaniske taster

MX Vertical har en vejledende pris på 899 kroner og forventes at være tilgængelig i udvalgte butikker i september, men med mulighed for forudbestilling på Logitech.com, fra den 20. august.


TAGS
ergonomisk
Logitech
mus

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S