Home » Internet » Musiktjenesten Deezer satser stort på det danske marked
Musiktjenesten Deezer satser stort på det danske marked

Musiktjenesten Deezer satser stort på det danske marked

Share

Deezer vil give danskerne de bedste musikoplevelser på smartphone, computer og tablet, og er på vej med egen dansk musikredaktør

Deezer har sin oprindelse i Frankrig og er nu tilgængelig i mere end 182 lande verden over. Det gælder også Danmark, selvom tjenesten dog ikke på nuværende tidspunkt findes i en dansksproget version.

Nu vil Deezer imidlertid til at rette fokus mod det danske marked, som anses for at have et kæmpe vækstpotentiale. Tjenesten ligger inde med et musikkatalog på 20 millioner numre, og Deezer bestræbe sig på at give danskerne alsidige musikoplevelser fra såvel store navne som upcoming nichekunstnere. I øjeblikket anbefaler Deezer sine nye danske brugere at lytte til unge fremspirende artister som Baby in Vain, Mø, Schultz and forever, Efterklang (som har eksisteret i over 10 år?), Reptile Youth, Lars and the Hands of Light samt mere etablerede kunstnere som Tomas Barfod og Turboweekend.

Se også:  Velkommen til milliardærklubben: Spotify giver dig de mest streamede numre i én playliste

“Vi er stolte af at kunne byde vores danske publikum inden for til et bredt musikkatalog udvalgt af vores egne musikredaktører. Med Deezer vil danskerne få mulighed for at lytte til både internationale navne så vel som lokale kunstnere. Desuden indeholder Deezers musikkatalog sjælden musik fra hele verden. Rigtig mange danskere bruger smartphones og internet i deres hverdag, og vi tror på, at danskerne vil være meget interesserede i den måde, vi tilbyder musik på”, siger Axel Dauchez, Administrerende direktør for Deezer.

Egen musikredaktør

Deezer ønsker at gøre opdagelsen af ny musik så let som mulig. Musiktjenesten beskæftiger omkring 50 musikredaktører rundt om i verden, der fokuserer på at finde og præsentere ny og spændende musik til brugerne. Det er planen, at også Danmark, inden for kort tid, får egen musikredaktør. Playlisterne er blevet sammensat af Disco Ensemble, Von Hertzen Brothers og pladeselskabet Soliti, og på sigt bliver det den danske musikredaktørs opgave, i samarbejde med Deezers internationale musikredaktører, at udvikle disse.

Se også:  Ny Spotify-app skaber tættere forbindelse til dit yndlingsband

Det er muligt at lytte til Deezer via en internetbrowser, og det kræver ikke et særskilt installeret program. Med Deezers app kan musikken nydes på både Android, iPhone, Windows telefoner og tablets. Deezer forsøger at differentierer sig fra sine konkurrenter ved at give brugerne mulighed for at designe sin egen personlige Deezer afspiller.

Premium + servicen tilbyder ubegrænset musik på bærbare computere, tablets, iPhones og Android-telefoner til 99 kroner per måned, selv uden en internetforbindelse. Premium Service koster 49 kroner per måned og giver ubegrænset musik på en computer tilsluttet til internettet. En gratis version af Deezer tilbyder ubegrænset brug i en måned, hvorefter lytning vil være begrænset til 2 timer/måned.


TAGS
Deezer
musikstreaming
Spotify
Wimp

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S