Home » Internet » Musikere støtter hård fildelingslov
Musikere støtter hård fildelingslov

Musikere støtter hård fildelingslov

Share

Engelske musikstjerner bakker op om et lovforslag, der vil begrænse internetforbindelsen hos ulovligt fildelende personer.

Tre overtrædelser og det er slut med din bredbåndsforbindelse. Sådan lyder et nyt forslag i korte træk fra den britiske regering. Et forslag som nu har vundet opbakning fra en gruppe engelske kunstnere, der bl.a. omfatter Lily Allen, George Michael og Sandie Shaw.

Initiativet skal begrænse gentagne brud på musikrettighederne i form af piratvirksomhed og fildeling. Hvis en ulovligt fildelende person anden gang i træk ignorere et advarselsbrev, vil der blive foretaget tekniske foranstaltninger for at hindre at aktiviteterne fortsætter.

Det betyder helt konkret at forbindelsen reduceres til et niveau, hvor deling af filer over nettet vil være meget besværlig, men hvor basal email- og internetadgang stadig er mulig.

Sammenslutningen af musikerne, som går under navnet the Featured Artists Coalition, mener dog også at det som en sidste udvej skal være muligt at suspendere piraternes internetforbindelse fuldstændigt.


TAGS
fildeling
pirateri

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S