Home » Hovedtelefoner og højttalere » Musik uden kabler
Musik uden kabler

Musik uden kabler

Share

Pure Contour 200i Air sikrer, at brugeren kan afspille musik trådløst via en pc, Mac, iPad, iPhone eller iPod touch uden at skulle sætte enheden i en dock

Pure Contour 200i Air undersøtter ikke kun trådløs streaming, men indeholder også en dock til iPad, iPhone og iPod til både opladning og musikafspilning.

Contour 200i Air er et af de første produkter med Apple AirPlay, der understøtter WiFi-login-deling, hvilket gør det ekstremt let at sætte radioen op til hjemmenetværket. Contour 200i Air gør det let at tilslutte Apple-enheder til sit hjemmenetværk. Man behøver ikke længere taste og huske lange og komplicerede koder. Brugerne skal bare docke deres iOS-enhed, der er tilsluttet netværket, derefter trykke på WiFi-setup-knappen på bagsiden af Contour 200i Air og acceptere en godkendelse på sin iOS-enhed.

Se også:  Her er 7 gratis streamingtjenester med kvalitetsindhold

Contour 200i Air opretter ganske enkelt forbindelse til brugerens hjemmenetværk via ethernet eller WiFi og producerer 36 W RMS-lyd i digital kvalitet, så du får en omfattende oplevelse, der fylder rummet. De DSP-korrigerede, højeffektive lydforstærkere og de brugertilpassede 3,5-tommers dual-, full-range-højttaler-drivenheder sikrer, at lyden bliver helt klar og tonen rig.

Contour 200i Air er en ideel følgesvend til den gratis Pure Lounge-app, som giver brugeren adgang til titusindvis af internetradiostationer og on demand-indhold.

Pure Contour 200i Air understøtter iPhone, iPod og iPad og sikrer, at brugere kan docke, oplade og afspille deres iPad, iPod eller iPhone. Når enheden er sat i docken, kan den musik, der er gemt på Apple-enheden, styres ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening, der har form som et kreditkort.

Se også:  Disney+ åbner i Danmark til sommer - prisen bliver lav

Det er også muligt at slutte Contour 200i Air til et hjemme-AV-system ved hjælp af den digitale lydudgang, og der er en AUX-indgang til tilslutning af en mp3-afspiller. En flerfarvet LED-statusindikator viser, hvilken kilde Contour 200i Air afspiller. Softwareopdateringer leveres trådløst til Contour 200i Air via WiFi.

Pure Contour 200i er i butikkerne nu og sælges til 2.399 kroner.


TAGS
AirPlay
Pure
streaming

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S