Home » Mus » Mus med særlige talenter
Mus med særlige
talenter

Mus med særlige talenter

Share

Logitechs nye trådløse mus kan tilsluttes flere enheder på
en gang og udnytter dit styresystem.

Det kan måske være svært at få øje på, hvad der kan revolutioneres indenfor teknologiverdenen, når det drejer sig om vores trofaste følgesvend i computerarbejdet: Musen. Ikke desto mindre er en mus andet end et par knapper og et scrollhjul, og det beviser Logitech med deres nye trådløse mus, som de kalder deres mest avancerede mus til dato.

Logitech MX Master Wireless Mouse er navnet på det nye vidunder, der, udover at have de sædvanlige fordele fremfor sin forgænger såsom længere batterilevetid, forbedret ergonomisk design og hurtigere reaktion på vanskeligere overflader som glas, har fået særlige evner. Den nye MX-mus er nemlig skabt ud fra devisen om, at flere og flere mennesker arbejder på tværs af både skærme, enheder og operativsystemer. Derfor kan den nye mus tilsluttes op til tre enheder via enten den medfølgende mini-modtager eller Bluetooth Smart-teknologi – du kan også benytte modtageren fra den forrige MX-mus. Du skifter mellem dine enheder såsom stationær, bærbar eller tablet via en lille knap på undersiden, og Alt om DATA kunne til et møde med Logitechs Product Manager, Arnaud Perret-Gentil, konstaterer, at overgangen gik lynhurtigt og problemfrit.

Se også:  Logitech Circle 2 [TEST]: Modulopbygget kamerasystem

Derudover medfølger der software, der gør, at musen kan udnytte de særlige funktioner, der er i dit styresystem, uanset om du bruger Windows eller en Mac. Musen har f.eks. en knap, der kan gengive de håndbevægelser, som Mac-brugere kender fra deres styresystem. Du kan naturligvis tilpasse musens scrollhjul, klikhjul eller særlige tommelfingerhjul til dine præferencer, så du kan scrolle til siden, åbne programmer og meget andet lynhurtigt.

Logitech MX Master har en batterilevetid på op til 40 dage, hvilket er en fordobling i forhold til forgængerens 20 dage, og har du travlt, kan du glæde dig over, at du med blot fire minutters opladning kan få nok strøm til en hel dags brug. Musen er klar på markedet i april til en vejledende pris på 899 kroner.

Se også:  Logitech G560 [TEST]: Sæt lys på din gaminglyd


TAGS
Logitech

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S