Test: Multirum uden grænser

Test: Multirum uden grænser

Share

Yamaha relancerer sit originale MusicCast multirum-audiosystem som en trådløs løsning i markedets bredeste streaming-produktprogram fra et enkelt brand

Ligesom adskillige andre producenter af audioudstyr har Yamaha uden tvivl siddet og først undret sig, siden ærgret sig over nye aktørers succes med multirums-lydsystemer. Men nu kan det være nok. På IFA-udstillingen i september 2015 demonstrerede Yamaha, at de vil udfordre først og fremmest Sonos’ dominans, og våbnene skal være et meget bredere sortiment og højere lydkvalitet.

Til det formål har firmaet taget sin MusicCast-teknologi, som blev introduceret tilbage i 2003, støvet den af og integreret den i foreløbig næsten 30 produkter. Udvalget spænder fra kompakte højttalere over lydbarer til surround-grej i alle klasser. Det gør MusicCast til den største satsning på multirums-streaming lige nu.
Kort fortalt er MusicCast Yamahas bud på en multirum streamingteknologi, der kan forsyne op til 10 kompatible produkter i lige så mange rum med trådløse audiosignaler via et almindeligt Wi-Fi-hjemmenetværk.

Se også:  Soundbars [STORTEST]: Få stor filmlyd fra dit tv

1 2 3 4 5 6 7 8Næste

Del denne