Home » Stationær computer » Multimedie-pc med det hele
Multimedie-pc med det hele

Multimedie-pc med det hele

Share

Sony Vaio L er en 24″ alt i en-multimedie-pc med multitouch-3D-skærm, 2D til 3D-support og Intel Core i7-processor

Den nye VAIO L-serie fra Sony har 24″ Full HD VAIO Display Plus-skærm med led-baggrundslys, og der er multitouch, så du med dine fingre kan bladre gennem filer og hjemmesider samt rotere og forstørre – helt uden mus eller avancerede menuer. Skærmen har en berøringsfølsom Edge Access-ramme, som giver adgang til de vigtigste funktioner – igen uden mus.

Vaio L-serien byder på mange muligheder for at nyde 3D-underholdning direkte på skærmen. Originalt 3D-indhold fra blu-ray-film, spil og videoer understøttes af VAIO L, men også 2D-film kan konverteres til en simuleret 3D-version med et enkelt tryk. Derudover kan du også nyde dine 3D- panoramabilleder taget med Sonys Cyber-shot eller α dlsr-digitalkameraer.

VAIO L-serien kommer med den seneste generation af Intels Core i7- processor og leverer ydelse nok til at håndtere hele familiens multimediebehov. For at give den bedste oplevelse af HD-video og -gaming understøttes den stærke processor af den seneste grafik fra Nvidia – perfekt til spil designet til multi-core-processorer.

Den integrerede blu-ray-brænder giver dig mulighed for at producere, redigere og lagre fuld hd-materiale på op til 50GB på en enkelt blu-ray-disk. Lydoplevelsen ved spil og hd-film i 3D forstærkes yderligere med Sonys S-Force Front Surround 3D-teknologi, som giver kraftfuld og særdeles realistisk lyd.

Skærmen har også et indbygget Exmor HD-webcam, som giver klart og skarpt billede og en særlig WEB-knap, der starter computeren og din webbrowser på få sekunder, samt en ASSIST-knap, der starter VAIO Care-programmet, som hjælper dig med at holde din VAIO i tip-top stand.

Med hdmi-udgange forbindes VAIO’en let til din hd-fladskærm så film, foto og spil kan nydes på en endnu større skærm. VAIO L er også den første alt i en-pc med 3D-hdmi-indgang, så andre 3D-kompatible enheder, for eksempel Sonys PlayStation 3, kan bruges med pc’ens skærm, uden at du behøver at starte selve computeren op.

Sony VAIO L-serien er tilgængelig nu til en vejledende pris på 14.000 kroner.


TAGS
alt i en-pc
Vaio

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S