Home » Bærbar computer » Multimedie for alle pengene
Multimedie for alle pengene

Multimedie for alle pengene

Share

Ny Medion-computer giver dig underholdning i lange baner

Underholdningen til de lange vinteraftner burde være sikret med den bærbare computer Medion sælger fra onsdag d. 16. i ALDI. Den er designet til at være en såkaldt entertainment pc, altså en computer der er beregnet til underholdning.

Et kig på specifikationerne viser, at det virkelig er en fornuftigt udstyret underholdningscomputer. Dog skal man ikke umiddelbart forledes til at tro, at det er en spillecomputer.

Medion bekræfter da også dette overfor Alt om DATA. Computeren er beregnet til film, musik og kreative udfoldelser med billeder, men ikke designet til at spille på.

Den er udstyret med en stor 17,3″ skærm, der understøtter ægte 16:9 format, og det indbyggede Blu-ray drev nærmest skriger filmisk underholdning.

Målinger, målinger, målinger

Men inden vi kom så langt som til at se film på den, sendte vi computeren en tur igennem vores testprogrammer. I dette tilfælde 3DMark06 og PCMarkVantage.

I den første test scorede computeren 3552 3DMarks og PCMarkVantage gav den 3625 PCMarks.

Det er langt fra tal, som vi finder på dedikerede spillecomputere, men vi var alligevel forbavsede over at få så relativt høje tal på en computer, der ikke er beregnet til spil.

Se også:  Test af tre spændende Chromebooks: Den simple og sikre bærbare computer

Nu var det så batteriets tur til at blive undersøgt, og Battery Eater dræbte batteriet efter 1 timer og 56 minutter på den hårde test (hvor vi havde slået alle batteribesparende funktioner fra), mens den lod batteriet leve i hele 3 timer og 14 minutter i den blide test (stadig med alle batteribesparende funktioner slået fra).

Nu kom vi så til at debattere lidt med os selv. For maskinen var ikke en spillecomputer, men alligevel gav den helt acceptable målinger i vores benchmarks.

Det endte med, at vi alligevel installerede Crysis på computeren, og blev faktisk overraskede. I standardopløsning fik vi omkring 20fps, og en absolut spilbar oplevelse.

Vi vil absolut ikke sige, at den kan afløse din trofaste spillecomputer, men den kan snildt bruges til at spille på, hvis man ikke skal bruge den højeste opløsning, og spil som World of Warcraft ville jeg slet ikke have betænkeligheder ved at spille på den.

Se også:  CES: Asus demonstrerer flere nye design-ideer for den bærbare pc

Underholdning

Som det sidste smed vi en blu-ray film i maskinen, for at se om det holdt at se film på den.

Igen blev vi positivt overraskede. Skærmen er meget klar og flot, og billedet står knivskarpt. Filmen bliver afviklet flydende, og det var en stor fornøjelse at blive underholdt med en god film på P7612.

De to indbyggede High Definition Audio højttalere og den ene subwoofer, giver en utrolig flot lyd, der forresten er Dolby Home Theater certificeret.

Alt det andet

Endelig skal vi lige kommentere lidt på design og almindelig brug af computeren.

Tastaturet er stort og godt at bruge med en god respons. Touchpad’en er placeret helt perfekt, og designet på computeren er om ikke innovativt, så pænt og nydeligt.

Ganske kort skal det lige nævnes, at pc’en er udstyret med et Nvidia G210M grafikkort med 256MB GDDR3 hukommelse samt 4GB DDR2 SDRAM, en harddisk på 500GB og indbygget blu-ray drev. Det sidste er næsten hele investeringen værd.


P7612
5

Alt om DATA siger

En god underholdningsmaskine, der endog kan bruges til at spille på i en snæver vending. Prisen gør den meget attraktiv, ikke mindst på grund af den store flotte skærm og det indbyggede blu-ray drev

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
aldi
Bærbar
Computere
medion
Multimedie
p7612

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S