Home » Bærbar computer » Multimedie-bærbar med det hele
Multimedie-bærbar med det hele

Multimedie-bærbar med det hele

Share

Toshiba har formået at klemme stort set alt, hvad du skal bruge for at nyde de moderne multimedie-oplevelser ned i en bærbar computer på 15 tommer

Skal du være helt fremme på beatet med nutidens multimedieteknologi kræver det efterhånden lidt af en pakke. Hd, blu-ray og 3D er nødvendigt for at nyde de nyeste formater, mens en lækker skærm og god lyd er de klassiske dyder, der altid har været essentielle for at få den optimale oplevelse.

For at trække læsset skal der en kraftig processor og et godt grafikkort til, og hvis du vil have udbytte af alt det webbaserede streaming-indhold, skal du også have et godt netværk.

Alt dette og lidt til har Toshiba bygget ind i deres nye Satellite A665, som kommer på markedet netop i denne tid.

Med en kombination af NVIDIA 3D VISION-teknologi og de nye Intel Core i7-processorer, får du flotte 3D-billeder og en god multimedie-ydelse. Satellite A665 kommer med 3D-vision briller, og skærmen er en 15.6” 3D hd-skærm med bagskærmsbelyst TruBrite LED, som kobler sig op til brillerne via et infrarødt signal, der synkroniseres, så der skabes mange forskellige perspektiver samtidig på hvert øje, hvilket ifølge producenten skulle give en forbløffende 3D-effekt.

Se også:  Professionel bærbar viser 3D – nu uden brug af briller

Alt 3D-indhold, såsom Toshiba Video Player 3D, blu-ray 3D-skiver, og den næste generation af 3D-spil, kan altså opleves på Satellite A665´s 3D HD 15,6” skærm, eller et hvilket som helst fjernsyn der kan håndtere 3D og har en refresh rate på mindst 120Hz. Via hdmi kan Satellite A665 kobles op til et 3D-tv’et, og laptoppen kan så bruges på samme måde som en 3D blu-ray-afspiller.

Satellite A665 giver også mulighed for at tage de gamle 2D-videoer og forvandle dem til 3D ved hjælp af Toshiba Video Player 3D-software. På den måde kan man puste nyt liv i den støvede, gamle dvd-samling.

Se også:  Se 3D på pc-skærmen uden specialbriller

Den nye bærbare kommer med Dolby Advanced Audio og integrerede Harman Kardon stereo-højtalere, som er kendte for en god bund og dybde i lydbilledet. Med Toshibas USB Sleep-and-Music teknologi er der desuden mulighed for at spille musik fra en mp3-afspiller igennem laptoppens højtalere – selv når computeren er i Sleep- eller Standby-mode.

Toshiba Media Controller Plug-In til Internet Explorer er også inkluderet, hvilket giver brugeren mulighed for at streame Flash Videoer fra Youtube direkte til dlna-kompatible tv´er.

Af øvrige features kan nævnes 4GB ddr3 ram, 750GB harddisk med 3D impact sensor, Nvidia GeForce GTS 350M grafikkort, bluetooth 2.1 +EDR, wlan (802.11 b/g/n), Gigabit Ethernet LAN, 3 x usb 2.0 porte, 1x e-sata / USB combo port med Sleep-and-Charge og Multi-Card Reader, 1.3 mp webcam, Toshiba Resolution+, Toshiba Media Controller, Toshiba LifeSpace teknologi samt Windows 7 Home Premium 64bit som styresystem

Satellite A665 er på markedet nu. Se prisen her.


TAGS
3D
multimedie-laptop
Satellite
Toshiba

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S