Home » AOD Pro » Multicloud får it-afdelinger til at spilde tid på manuelle opgaver
Multicloud får it-afdelinger til at spilde tid på manuelle opgaver

Multicloud får it-afdelinger til at spilde tid på manuelle opgaver

Share

Der bruges alt for meget tid på håndbårne opgaver i virksomhedernes it-afdelinger – især som følge af de nu så populære multicloud-strategier, viser ny rapport

Den digitale transformation er i fuld gang hos virksomheder i hele verden, og mange steder er den drevet håbet om større fleksibilitet og skalerbarhed, hvilket gerne skulle lede til den eftersøgte konkurrencemæssige fordel.

Det har blandt andet ført til, at virksomheder i stigende grad vender sig mod multicloud-strategier, en yderst kompleks øvelse. Det kan nemlig betyde, at it-afdelingen bliver begravet i data i forsøget på at overvåge og håndtere de nye miljøer.

Ifølge en rapport fra Dynatrace, der har talt med 1300 CIO’er og it-chefer, så er konsekvensen, at virksomheder bruger alt for meget tid på manuelle og rutinemæssige opgaver.

Se også:  Lenovo vil til at levere alle tjenester direkte fra skyen

Rapporten oplyser også, at virksomheder bruger op mod syv forskellige løsninger til at overvåge deres infrastruktur, og at 57 procent af dem mener, det er svært at optimere ydelse og ressourceforbrug på deres installationer.

Automation er vejen frem

Løsningen bliver i praksis at kaste flere manuelle ressourcer efter den digitale transformation eller multicloud-installationen. Men det er forkert, mener Dynatrace. I stedet bør virksomhederne vælge kunstig intelligens og automation. Dermed undgår man den voksende mængde manuelle opgaver.

Multicloud-strategier er blevet kritiske for at holde trit med den hastige digitale transformation, og så hjælper det ikke meget, når it-afdelingen kæmper med at holde manuelt styr på den enorme kompleksitet, der følger med, forklarer Dynatrace i en pressemeddelelse.

Se også:  Nu stormer virksomhederne op i skyen

Med kunstig intelligens og automation kan it-afdelingerne uden videre trække informationer og data ud af de kontrolborde, som hører til virksomhedens installationer.


TAGS
Cloud
multicloud

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S