Home » Hjemmeunderholdning » MTV lancerer ny streamingtjeneste i Danmark sammen med Boxer
MTV lancerer ny streamingtjeneste i Danmark sammen med Boxer

MTV lancerer ny streamingtjeneste i Danmark sammen med Boxer

Share

MTV lancerer den 20. maj sin nye streamingtjeneste MTV Play i Danmark, som gør det muligt at se kanalens indhold på alle platforme. MTV Play indeholder også helt nyt lokalt indhold fra kendte musikere og bloggere, som leverer video direkte til MTV Play-appen. MTV’s nye tjeneste lanceres i samarbejde med Boxer og er endnu et skridt mod at nå ud til det unge danske publikum med relevant indhold.

Streaming og YouTube vokser støt i Danmark. Mere end hver tredje dansker streamer ugentligt, og tendensen er især stærk blandt det unge publikum. Derfor lancerer MTV, der ejes af selskabet Viacom, den 20. maj streamingtjenesten MTV Play – en app, som gør kanalens indhold tilgængeligt på både computer, tablet og smartphone.

Appen er især rettet mod den yngre målgruppe og indeholder ud over programmerne fra MTV’s tv-kanaler også eksklusivt indhold, som kun kan ses på MTV Play.

”Danmark er et spændende og vigtigt marked for os, idet mange danskere allerede gør brug af digitale tv-tjenester og streaming. Derfor udvider vi nu vores tilbud med en streamingtjeneste, hvor vi giver brugerne nem adgang til vores indhold på alle platforme, når og hvor brugerne vil se det” siger Andrea Sahlgren, adm. direktør i Viacom i Norden, der bl.a. står bag MTV, Vh1, Nickelodeon og Comedy Central. Hun fortsætter:

Se også:  Ny platform skal gøre det nemmere at livestreame i professionel kvalitet

”Vores overordnede strategi er at gøre det muligt for vores distributionspartnere at give deres kunder noget ekstra inkluderet i deres abonnement, især med henblik på at nå en yngre målgruppe. Vores mål er at få alle vores danske distributører med i samarbejdet.”

Samarbejde med Boxer

MTV Play lanceres i tæt samarbejde med udbyderen Boxer, og alle Boxers MTV-kunder får gratis adgang til premiumversionen fra og med d. 1. juni samt til musikkanalerne MTV Rock, MTV Dance, MTV Hits og MTV Live HD, der udelukkende sender musik uden reklamer.

Om det nye samarbejde siger adm. direktør i Boxer, Ulf Lund:

“For os er MTV’s initiativ superspændende. I Boxer tror vi på, at indholdsudbyderne er de bedste til at levere deres indhold i en indpakning, som er relevant for deres målgruppe. Det gælder både i form af traditionelle tv-kanaler og streamingtjenester. Derfor er det oplagt for os at samarbejde med Viacom og være med til at lancere dette helt nye koncept på markedet.”

Lokalt indhold fra kendte bloggere og YouTubere

Samtidig med lanceringen af MTV Play løfter MTV også sløret for et nyt samarbejde med videobloggere, der skal levere indhold til kanalen. Blandt de profiler, der skal lave indhold, er bloggeren Sandra Willer, modellen Sonja Davidsen og popstjernen og internetfænomenet Benjamin Lasnier, der har mere end 1 mio. følgere på Instagram.

Se også:  Nu er der spil på Netflix: Gratis for alle abonnenter

Videobloggerne vil hver uge poste små film, fx behind-the-scenes-optagelser og sjove episoder fra deres hverdag, som gratis kan ses på MTV Play.

“MTV har en lang tradition for at finde de dygtigste unge talenter inden for underholdningsbranchen. Med det nye samarbejde løfter vi nogle dygtige talenter frem, og vi giver vores unge brugere en anderledes type eksklusivt indhold, der passer til deres medievaner,” siger Andrea Sahlgren fra Viacom.

MTV Play-appen kan downloades i App Store og Google Play, og er også tilgængelig i Windows Store og Chromecast. Desuden kan man bruge tjenesten direkte i browseren på mtvplay.tv.

Dette kan man se på MTV Play

Brugerne af MTV Play vil kunne se serier som Catfish, Geordie Shore, Akward og Ridiculousness samt MTV’s omfattende bagkatalog af serier som fx Faking It, Are You The One?, The Ride og Brothers Green.
Appen findes både i en gratisversion og en premiumversion. Premium-versionen er gratis for alle Boxers kunder, der har MTV i deres tv-pakke eller har valgt kanalen a la carte.
Boxers MTV-kunder får ud over premiumversionen også gratis adgang til musikkanalerne MTV Rock, MTV Dance, MTV Hits og MTV Live HD, der udelukkende sender musik uden reklamer.


TAGS
MTV
on demand
streaming

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S