MSI Z370 Gaming Plus [TEST]: Simpelt bundkort med lysshow

MSI Z370 Gaming Plus [TEST]: Simpelt bundkort med lysshow

Share

MSI Z370 Gaming Plus er et kort, der satser på et populært sort/rødt farveskema. Røde LED-lys skinner ud fra undersiden og oplyser ikke blot kortet, men også hele undersiden af maskinens kabinet

Bortset fra det er det relativt basalt uden noget dæksel over bageste I/O og med meget beskedne aluminium-kølere på chipsættet og sektionerne til strømforsyning.

I/O mangler USB Type-C, men det omfatter fire USB 3.0-porte og to USB 2.0-porte. Det er også det eneste kort i testen, der har forgyldte audiotilslutninger. MSI gør et stort nummer ud af audio-kapacitorer, men lyden her er faktisk ikke så imponerende. Ellers er der kun ét M.2-slot og ingen andre markante ekstrafunktioner – ingen POST-aflæsning eller strømknap. Det gør kortet til et af de mindst funktionsrige kort i testen.

Se også:  Asus ROG Strix H370-F Gaming [TEST]: Et touch af glamour

Men det er billigt, og det bruger faktisk Z370-chipsættet. Resultatet er fremragende ydelse og mulighed for overclocking. Det overclockede ubesværet vores processor til 4,9 GHz, hvilket gav os nogle få ekstra fps i spil og et markant boost på 12 procent i Cinebench.

Bortset fra belysningen er dette kort stort set så fritskrabet, som et Z370-bundkort kan blive, men hvis man kun har brug for noget helt enkelt plus overclocking-support, er det værd at overveje.

MSI Z370 Gaming Plus

Sammenfatning

Cpu-overclocking: Ja
USB Type-A: 6
USN Type-C: 0
Video-outputs: D-Sub, Dvi, DisplayPort
RGB-lys: Nej
Pris: 1000 kr.

3.5
Del denne