Home » Bundkort » MSI X99 SLI Plus
MSI X99 SLI Plus

MSI X99 SLI Plus

Share

MSI har gjort en fortræffelig indsats med dette kort og har skabt et X99-kort, der på den ene side ikke koster de hampre summer, vi er vant til at forvente fra dette forrygende chipsæt, og på den anden undgår at spare på funktionerne.

Så har vi gemt det billigste til sidst. Det lyder faktisk ret respektløst over for et kort, som vi holder ganske meget af (og ikke kun fordi det koster det halve af det forrige Gigabyte-bundkort). MSI har gjort en fortræffelig indsats med dette kort og har skabt et X99-kort, der på den ene side ikke koster de hampre summer, vi er vant til at forvente fra dette forrygende chipsæt, og på den anden undgår at spare på funktionerne.

Der sidder ingen supersexet og skinnende køler ved siden af strømkomponents. Der er heller ikke nogen smarte lygter. Blot en meget funktionel og økonomisk overkommelig basis for en fremragende platform. Hvis man kombinerer dette kort med den billigere ende af Haswell-E-siliciummet, Core i7-5820K, får man en højtydende maskine, der ikke ligger langt fra de bedste X99-komponenter, og som koster omkring en tredjedel af prisen.

Se også:  Sådan ser den ud indeni: Atari 2600

Med “funktionel” mener vi alle de herligheder, som X99-platformen kan tilbyde. Fra otte slots quadchannel-ddr4-hukommelse til de to bedste pci-e-baserede lagerforbindelser. For ikke at tale om trevejs multi-gpu-support i både Nvidia- og AMD-varianterne. MSI’s billige SLI Plus har alt til faget henhørende.

Meget for pengene

Som man må forvente af et af de billigste af de X99-kort, vi har testet, kommer SLI Plus ikke til præmier for sin ydelse, men det betyder ikke, at det halter slemt bagefter de andre. Det kan konkurrere med selv de avancerede kort fra Gigabyte og Asus. Det leverer faktisk højere tal for standard-cpu-ydelse end Gigabyte-kortet, der koster næsten det dobbelte. Det kan også vise nydelige testtal for pci-e-lager, idet det er nummer to, når det gælder vilkårlig 4k-ydelse.

Det klarede sig til gengæld ikke så godt (bundskraber, for at være ærlig) i overclocking. Selv med et dedikeret ottefase-strømsystem døjede det ved 4,3 GHz med vores Core i7-5960X. Det ville normalt blive betragtet som negativt, men vi lader det gerne passere, fordi kortet er så meget billigere end de fleste andre i testen.

Se også:  MSI Prestige 15 [TEST]: Flot arbejdsmaskine fra gamingspecialist

Hvis det ikke havde været for den meget imponerende ydelse fra ASRock X99M Extreme4, ville MSI’s SLI Plus få vores velsignelse som testens bedste billige kort. Som landet ligger, er vi imidlertid lidt splittede. Hvilket af dem skal vi anbefale til en billig 5820K-baseret maskine? Ganske vist mangler mATX-kortet fire ddr4-dimm-slots og kan realistisk set næppe klare en komplet trevejs gpu-konfiguration, men i den billige ende af markedet får man alligevel ikke brug for alle disse slots.

En ting, der kan veje tungest for MSI-kortet, kunne være gamingydelsen. Den gennemsnitlige framerate ligger lidt bagved de andre, men de minimale framerates er langt de højeste. Det kan tyde på, at man nok får en glattere gamingydelse, selvom den er et par fps lavere i gennemsnit. Når margenerne er så smalle, kan den slags fordele gøre en betydelig forskel, når det gælder om at træffe en beslutning.


MSI X99 SLI Plus
  • Ydelse
  • Pris
4.5
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
bundkort
MSI

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S