Home » AOD Pro » MSI Prestige 14Evo A12M [TEST]: Diskret arbejds-pc med stor power
MSI Prestige 14Evo A12M [TEST]: Diskret arbejds-pc med stor power

MSI Prestige 14Evo A12M [TEST]: Diskret arbejds-pc med stor power

Share

Denne MSI-laptop er ganske nedtonet i design og overkommelig i pris, men gemmer på nyeste og stærkeste teknologi samt sikkerhed på højt niveau

Bærbare til arbejde og produktivitet er ikke det, vi normalt forbinder brandet MSI med, men der er god grund til at have det i tankerne, næste gang du kigger efter en bærbar til mobilt arbejde. Det slår denne maskine fast med stor overbevisning.

I sit grå aluminiumsdesign er den diskret og stilfuld, og med en vægt på lidt over et kilo er den forholdsvis nem at tage med i tasken. Man har valgt et bredt 16:9-format til skærmen. Det har fordele og ulemper. Om det vil være det rette for dig, afhænger af dine brugsvaner. Til medieopgaver og underholdning er formatet ideelt. Til skrivearbejde, Excel og lignende er et mere kvadratisk format ofte at foretrække.

Se også:  Lenovo Legion 5i Pro Gen 7 [TEST]: Benhård bærbar til den mobile gamer

Billedkvaliteten kan man ikke klage over. Den 14″ store skærm har fine farver, fornuftig kontrast, anstændig lysstyrke, og med full HD-opløsning er der nok pixels til, at du kan brede skærmbilledet ud i den størrelse, du ønsker, og undgå nævneværdig pixelering.

De små stereohøjttalere spiller ikke overvældende, men til videosamtaler klarer de opgaven fint sammen med det indbyggede HD-webkamera.

Tastaturet er, som vi kender det fra andre MSI-maskiner, herunder deres gaminglaptops: Lidt glat, vaklende og uden den stabilitet, de bedste kontormaskiner leverer, men ikke værre, end at du nok skal få opgaven udført uden voldsomme frustrationer.

Den brede touchpad er lidt drøj i sit klik, men til gengæld præcis og responsiv.

Se også:  Acer Chromebook Spin 513 [TEST]: Typisk Chromebook til en fornuftig pris
Mere end du får brug for

På tilslutninger er det ikke den mest alsidige maskine, men den har tidens nyeste teknologi i form af Thunderbolt 4 og derudover USB 3.2 Gen 1 i A-format, et kombistik til lyd og en kortlæser, desværre i microSD-format, hvilket ikke er ideelt sammen med klassiske kameraer.

TAGS
Bærbar
Laptop
MSI

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S