Home » Stationær computer » MSI Infinte X [TEST]: En gamer med kontorpotentiale
MSI Infinte X [TEST]: En gamer med kontorpotentiale

MSI Infinte X [TEST]: En gamer med kontorpotentiale

Share

Denne pc skriger af gaming, men kan også fungere som arbejds-pc til grafiske opgaver

Et enkelt blik på denne gigantiske maskine, og man er ikke et sekund i tvivl om, hvem den henvender sig til. Med farverstrålende lys væltende ud af hver lille sprække, er det en rendyrket gaming-pc uden skam i livet.

Nogle vil frydes, andre vil græmmes. Hører man til sidstnævnte gruppe, skal man dog ikke nødvendigvis lade sig skræmme med det samme. Lyset kan nemt slukkes med den særlige Mystic Light-software. Og så har du faktisk en maskine, der kan meget andet end gaming.

Ekstrem power

En maskine konfigureret som denne er nemlig ikke kun interessant for gamere. Enhver, der arbejder med grafik, vil kunne nyde godt af det stærke grafikkort, der er monteret. 

Arbejder du eksempelvis med krævende videoredigering, kommer du langt med denne maskine, der takket være et ekstremt grafikkort med en stor portion hukommelse kan håndtere tunge projekter. En hurtig M.2-ssd gør ligeledes sit for et særdeles smidigt system. Internet kommer i form af både en hurtig Gigabit Ethernet-port og det nye Wi-Fi 6, så streaming og download glider ubesværet.

Se også:  ADesk Business+ [TEST]: Veludrustet desktop med plads til vækst

Den stærke Core i7 sikrer samtidig processorkraft til enhver tænkelig opgave, og udvalget af tilslutninger dækker stort set alt, man kunne have behov for, hvad enten man bruger maskinen til gaming eller arbejde. Et seriøst væskekølingsystem gør samtidig, at den overclockede processor kan arbejde på højtryk uden at maskinen overophedes, og endda uden at støjen bliver voldsom.

Der er rig mulighed for at opgradere og udvide computeren. Adgang til ”maskinrummet” sker nemt ved at løsne et par skruer i kabinettet.

Gearet til gaming

Infinite X vil ikke desto mindre være et mærkeligt valg, hvis ikke du har blot en smule interesse i computerspil. Det er nemlig, når du fyrer op under de heftigste pc-spil, at du oplever computerens fulde potentiale. 

TAGS
MSI
pc
stationær computer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S