Home » Bærbar computer » Gaming-bærbar med det hele
Gaming-bærbar med det hele

Gaming-bærbar med det hele

Share

MSI GT72 PE2 Dominator Pro er indbegrebet af en high end gaming-bærbar

Konstruktionen er solid, der anvendes i høj grad en metallegering til kabinettet, og udluftningen er virkelig dimensioneret til længerevarende brug. Oven i det giver Cooler Boost 3-løsningen mulighed for manuelt at sætte ekstra skub under blæserne, hvis det skulle være nødvendigt.

MSI GT72 føles heller ikke voldsom varm for brugeren, hvilket igen viser, at der er tænkt på formålet. Ud over det, er der indbygget Killer netværkskort til såvel ethernet og Wi-Fi.

[pt id=’2032849′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Farverig og stærk gaming-bærbar med mange forskellige smarte påfund der alle er udtænkt med baggrund i hvad gameren gerne vil have. Stærkt gået.”‘]

Farverig og stærk gaming-bærbar med mange forskellige smarte påfund, der alle er udtænkt med baggrund i, hvad gameren gerne vil have. Stærkt gået.

Touchpad flugter fuldstændig med håndledsstøtten, og den fungerer fint med separate klikknapper. En fin detalje er, at Windows-tasten er placeret i højre halvdel af tastaturet, så gameren ikke ved et uheld rammer tasten, når der spilles.

Se også:  Bundkort [STORTEST]: Intel-bundkort der rykker

Også udadtil signaleres gamer-bærbar: Der er røde lysdioder flere steder, inklusiv et MSI-logo bag på skærmen. Tastaturet er fra Steelseries. Det er et af de bedste her i testen med en blød, men tydelig og afmålt feedback.
Takket være Steelseries Engine kan man skifte mellem fire profiler med forskellig baggrundsbelysning og endda vælge forskellige farver i de forskellige tastaturgrupper.

Den bærbare anvender Dynaudio-højttalere, hvilket er med til at sikre MSI GT72 noget af testens bedste lyd over højttalerne. Den når ikke gode pc-højttalere, men et godt stykke hen ad vejen.

Ydelsen fejler bestemt heller ikke noget, som det kan ses af målingerne. Den er konstant blandt de allerbedste her i testen. Kun batteriet er den ikke alt for god til at spare på, men det er jo også en rendyrket gaming-bærbar.
Skærmen er et full HD TN-panel, der med hensyn til egenskaber minder meget om de andre deltagere her i testen. Det er en skærm med de styrker og svagheder, man typisk finder ved gaming-skærme.

Se også:  Trådløst headset kan skifte hurtigt mellem konsoller

Ud over at have alle disse kvaliteter er MSI GT72 2PE Dominator Pro også lidt af et udstyrstykke, hvad tilslutninger angår.

Skærmstørrelse: 17,3”
Skærmopløsning: 1920 x 1080 pixel
Grafikkort: GeForce GTX880M
Processor: Intel Core i7-4710HQ
Ram: 16 GB ddr3 1600 MHz
Drev: 2x 128 GB ssd raid 0, 1 TB HDD
Tilslutninger: 6x USB 3.0, HDMI, 2x mini-displayport, SD-kortlæser, line-in, line-out, headset out, mikrofon-in.


MSI GT72 2PE Dominator Pro
  • Billedekvalitet
  • Elforbrug
  • Ydelse
  • Features
  • Pris
4.5

Alt om DATA siger

Gaming-bærbar, der har det hele. Den er ikke enestående, hvad ydelsen angår her i testen. Men det er en virkelig stærk gaming-bærbar, hvor gamerens behov er tænkt ind i konstruktionen. Den er pengene værd

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Bærbar computer
Gaming
MSI

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S