Test: MSI GK-701

Test: MSI GK-701

Share

Med en pris på 990 kroner hører dette mekaniske gaming USB-tastatur fra MSI ikke til de allerdyreste gamingtastaturer, omend man må sige, at man kan finde en del glimrende gamingtastaturer til samme penge og sågar en del billigere.

MSI GK-701, der er et mekanisk tastatur baseret på Cherry’s MX Brown switches, gør det godt på mange områder, men små detaljer samt en lidt højt fastsat pris, gør det ikke til tastaturet, man simpelthen må eje. Tastaturet har mange gode facetter, det har således en solid konstruktion med gummifødder, der sikrer en urokkelig position selv, når der gåes til den. Det ændres heller ikke, hvis man trækker støttebenene bagtil ud for at opnå større hældning på tastaturet.

Se også:  Gigabyte Z270X-Gaming 7 [TEST]: Gennemført bundkort

Tasterne sidder som de skal, det er som udgangspunkt let at game samt at skrive på dette tastatur. Der er bare det aber dabei, at forkanten på tastaturet under alle omstændigheder rager ret højt op over det bord, man sidder ved. Det gør det hurtigt trættende for håndleddene at benytte tastaturet, det er ellers forberedt til håndledsstøtte, men en sådan følger desværre ikke med til prisen.

Del denne