Home » Bærbar computer » MSI GE76 Raider 11UH [TEST]: Tung og rasende hurtig gamingbærbar
MSI GE76 Raider 11UH [TEST]: Tung og rasende hurtig gamingbærbar

MSI GE76 Raider 11UH [TEST]: Tung og rasende hurtig gamingbærbar

Share

Glem alt om tynde, fine business-laptops. Her er vi i den groveste gamingverden – med overstørrelse, høj vægt, vilde specifikationer og monster performance

Denne bærbare gaming-pc fra MSI ligger på alle måder i den høje ende. Det gælder både prisen og ambitionerne og størrelsen. Du kan få MSI-computere til den halve pris, men her er vi i en helt anden klasse.

MSI GE76 Raider til over 30.000 kroner er i den testede version pakket med de ypperste komponenter, og skærmen er på 17”. Den vejer næsten 3 kilo, og det er rigtig meget for en bærbar pc i 2022.

Det er altså ikke en let og simpel sag at tage med i tasken til almindelige arbejds- eller fritidsopgaver. Men maskinen er også tiltænkt den inkarnerede gamer, for hvem denne ekstra kvalitet spiller en mindre rolle.

Lynhurtig skærm

Den blå titaniumoverflade på låget med MSI-logoet er superlækker. Der er en ret cool rgb-lysbar med i bunden af computeren, der tilfører god stemning. Den er flot integreret i kabinettet. Når låget er lukket eller rgb’en slukket, kan du slet ikke få øje på den.

Se også:  Lenovo Legion 5i Pro Gen 7 [TEST]: Benhård bærbar til den mobile gamer

Den slags trækker selvfølgelig på batteriet. Selvom GE76 Raider 11UH har et rigtig stort 99,8 Wh-batteri, så er det en god idé at tilslutte strøm, hvis du er på vej ind i længerevarende spil. Komponenterne er i sværvægtsklassen, og den store skærm er også en strømsluger.

Skærmen har en opdateringsfrekvens på hele 360 Hz og full HD-opløsning. Du kan få computeren med højere skærmopløsning, men så falder opdateringshastigheden, og full HD er fint til gaming.
Skærmen har ikke den mest detaljerede og lysstærke gengivelse på markedet, men yder bestemt tilfredsstillende.

Hvis du går mere op i billeddetaljer end opdatering, kan du vælge en UHD-model med 3840 x 2160 pixel, men så falder opdateringsfrekvensen til stadig fornuftige 120 Hz.

Se også:  Microsoft Surface Pro 8 [TEST]: En schweizerkniv for Windows-brugeren

Tastaturet er ganske godt. Tasterne er bløde, men giver tilpas med modstand, til at du får en god fornemmelse af styring under spil, og tasterne har fin, dyb vandring.

Der er dog ikke tale om et mekanisk keyboard. De er selvfølgelig lyst op hver sig, så de matcher rgb-lyset på fronten. Det kontrolleres med SteelSeries G6-applikationen.

Touchpad’en er heller ikke markedets allerbedste, men fungerer fint nok – kunne måske godt have været lidt større, når nu computeren er så stor. Den sidder ikke helt midt for, hvilket er praktisk, hvis man er højrehåndet, for så er der masser af plads til håndleddet. Venstrehåndede er formentlig lidt mindre begejstrede.

Men nu kommer vi til det, som gør denne bærbare pc til en stjerne på gaminghimlen: motorkraften. Den ulåste Intel i9-11980HK i testmaskinen er en monsterchip.

TAGS
Gamingbærbar
Laptop
MSI

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S