MSI GE63 Raider RGB Pro [TEST]: Gamer-bærbar med hurtig skærm

MSI GE63 Raider RGB Pro [TEST]: Gamer-bærbar med hurtig skærm

Share

Der er meget godt at sige om MSI GE63 Raider RGB Pro, blandt andet en 15,6”-skærm på 1080p og 120 Hz og med en responstid på 3 ms. Det betyder, at den føles vældig kvik, og det gør den til et fremragende valg til konkurrence-gaming

Man får også et stærkt GTX 1060-grafikkort og de sekskernede muskler hos en Intel Core i7-8750H. Dermed har maskinen den nødvendige ydelse til at få mest muligt ud af skærmen.

Det ligger i navnet, at denne laptop egner sig til fans af RGB-lys. Der er fremtrædende RGB-taster, der lyser fra siderne og fra tegnene. Man kan styre lyset ved hjælp af SteelSeries GameSense-software. Den kan få tasterne til at animere ting som sundhedsbjælke, holdmål og ammunition. Der er også et par RGB-baggrundslys på låget, således at de, der ser til på afstand, også kan få glæde af farveshowet.

Se også:  Virtual Reality [STORTEST]: Nu rykker virtual reality for alvor

Denne konfiguration omfatter også 16 GB ram, et ssd på 256 GB og en harddisk på 1 TB, hvilket giver et godt afbalanceret system.

Den væsentligste ulempe er designet. Det er nok den mest overdrevent kulørte laptop i denne test. Hvis det ikke generer dig, kan den imidlertid give dig fremragende ydelse og meget for pengene.

MSI GE63 Raider RGB Pro

Sammenfatning

Processor: Intel Core i7-8750H
Grafik: GTX 1060
Ram: 16 GB
Lager:250 GB ssd, 1 TB hdd
Pris: Fra 14.000 kr.

4.5
Del denne