Home » Mus » MouseTrapper Advance
MouseTrapper Advance

MouseTrapper Advance

Share

Dette er svensk ergonomi, fremstillet af Mousetrapper Nordic AB.
Opbygningen af pegeredskabet ligner i store træk de danske
RollerMouse-produkter, med to puder i højre og venstre side og knapper
og pegeplade lidt til venstre for midten.

Her er rullestangen dog erstattet med et pegeplade-trampolin-lignende rektangel øverst. Forskellen er dog, at det ikke fungerer som de pegeplader, du er vant til fra en bærbar pc. Der er et elastisk stofmateriale spændt ud over, så du trykker ned for at “klikke” med musen.

Musepilen bevæger du ved at trække stoffet rundt med pegefingeren, og selvom det lyder sært, så fungerer det i praksis ganske udmærket. Det er dog som om, at MouseTrapper Advance gør sig umage for at opfinde noget, som vi allerede kender fra den bærbare computer, og det var ikke vores to testpersoners erfaring, at pegepladen bidrog til komforten i nær samme omfang som RollerMouse-serien.

Til fordel for MouseTrapper Advance er det medfølgende software, hvor du kan indstille på knappernes funktioner og følsomhed af apparatet. Knapperne har en default indstilling, men du kan vælge lige præcis, hvilken specifik funktion de fem knapper hver især skal have – f.eks. skifte fra ”Copy” i venstre side til ”Cut”, hvilket gør redskabet yderst brugerdefineret.

Komfortmæssigt er skumgummipuden mindre lækker og behagelig end den, der er anvendt på RollerMouse-udgaverne. Den ergonomiske gevinst vurderer vi til at være nogenlunde ens, men prisen er testens højeste, og der var enighed om, at ”trampolin-pegepladen” ikke er så dejlig at bruge som rullestaven på de andre modeller.

DATATID MENER:

Du kan indstille knappernes funktioner og følsomhed på MouseTrapper Advance, hvilket gør redskabet yderst brugerdefineret.


MouseTrapper Advance
  • Pris
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Contour Design
MouseTrapper

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S