Home » Mobiltelefon » Motorola Moto Z3 Play [TEST]: Modulær mellemklassemobil fuld af muligheder
Motorola Moto Z3 Play [TEST]: Modulær mellemklassemobil  fuld af muligheder

Motorola Moto Z3 Play [TEST]: Modulær mellemklassemobil fuld af muligheder

Share

Trods en yderst fornuftig pris leverer Moto Z3 Play features på topniveau og er kompatibel med Moto Mods, så du kan udvide funktionaliteten

Med Moto Z-serien har Motorola over de seneste år opbygget sit helt eget univers af modulære mobiler, som kan tilføres nye funktioner via det evigt voksende udbud af moduler, som kan “klaskes” bag på mobilerne. Moto Z3 Play er den nyeste i rækken. Vi testede den sammen med et par de nyere moduler.

Let og brugervenlig

Moto Z3 Play er blandt de billigere mobiler i serien. Den fås til en fin mellemklassepris på lidt under 3000 kroner. Den er dog fuldt kompatibel med samtlige Moto Mods og er i sig selv en ganske imponerende mobil med et stærkt udvalg af features.

Se også:  Sådan bliver den nye Galaxy S11 - de første billeder er lækket

Den har stor 6″-skærm, men skærmen er klemt næsten helt ud i kanterne, så mobilen faktisk ikke er så voldsom. Den er slankere og lettere end mange af markedets topmobiler. På siden er en fingeraftryklæser, og mobilen har også ansigtsgenkendelse, så du blot ved at løfte den og kigge på skærmen, kan låse den op.

Stærkt kamera

Motorola har desuden forsøgt at gøre navigationen nemmere ved hjælp af OneNav, som samler de traditionelle Android-knapper i en enkelt knap, som du betjener blot med nogle enkle swipes. Dertil kommer Moto Actions, som via simple handlinger giver dig hurtig adgang til vigtige funktioner.

Skærmen er en Super Amoled med høj lysstyrke, stærke farver og fremragende kontrast. Virkelig høj klasse for så billig en mobil.
Processorkraften leveres af en Snapdragon i den mere beskedne ende af spektret. Det mærkes ikke som sådan i almindelig dagligdags brug, men man skal ikke forvente at kunne bruge mobilen til tunge medieopgaver.
Når det gælder kameraet har Motorola ikke været fedtede. Der er to styks på bagsiden. Et 12 MP- kamera med stor F1.7-blænde, kombineret med et
5 MP-kamera, der dog kun fungerer som dybdesensor, så du kan lave slørede “Bokeh”-baggrunde bag dine motiver.

Polaroid-printeren er blandt de nyeste Mods til Moto-mobilerne, men ikke blandt de bedste.

Denne funktion fungerer udmærket, og der er mulighed for at justere graden af sløring, både før og efter billedet er taget. Kameraet leverer lysstærke fotos med flotte farver og god kontrast. Kvaliteten er næsten på niveau med nogle af de stærkeste topmobiler. Også frontkameraet er af rigtig fin kvalitet, og du kan optage video i op til 4K, 30 fps.

Rigelig med strøm

Mobilen er forsynet med et rigtig fornuftig 3000 mAh-batteri, som sikrer rigelig strøm til en hel dag. Med i pakken følger imidlertid også en Moto Battery Pack Mod med 2220 mAh, som du kan klikke på bagsiden for at øge batteritiden yderligere. Så skal du i hvert fald ikke bekymre dig om at løbe tør for strøm de næste 2-3 dage. Batteripakken er ikke særlig tyk, og da mobilen heller ikke er det, bliver Z3 Play ikke voldsomt kluntet af at have den på.

Med mobilen får du en battery pack, som giver dig yderligere strøm, når du sætter den bagpå.

Blandt de nyeste Moto Mods er også en Polaroid-printer, der gør det muligt at printe dine mobilbilleder direkte fra kameraet. Du skal dog ikke forvente at få noget, der minder om Polaroid-fotos. Printene er blege og farvefattige og i et format, der er for småt til at bruge til noget seriøst.

Med Insta-Share-appen kan du dog redigere dine billeder og tilføje filtre, effekter, klistermærker og andet, for at få lidt sjov ud af det. Andet end et stykke legetøj skal man ikke tage det for.


Motorola Moto Z3 Play
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris
4.5

Sammenfatning

Testholdet mener:
En virkelig stærk mobil til prisen. Den står ikke tilbage for mange af markedets topmobiler, når det gælder features. Samtidig fortsætter udvalget af Mods med at vokse, så man kan få endnu mere ud af mobilen.

Teknisk set:
Moto Z3 Play Power Edition
Pris: 2990 kr.
Processor: Snapdragon 636
Batteri: 3300 mAh + 2220 mAh
Skærm: 6″ S Amoled, Full HD+
Kamera:12 MP, f1.7 + 5 MP depth, 4K/8 MP, f2.0, FHD på front
Hukommelse: 64 GB (4 GB ram)

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
mobil
Motorola
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S