Home » Mobiltelefon » Motorola One [TEST]: Billig mobil ligner en topmodel
Motorola One [TEST]: Billig mobil ligner en topmodel

Motorola One [TEST]: Billig mobil ligner en topmodel

Share

Motorola One minder til forveksling om mange af de nyere topmobiler med glas for og bag samt skærm næsten helt ud til kanterne. Men den koster blot en brøkdel af de dyre konkurrenter

Motorola har skabt sig en særdeles stærk position på markedet for billige smartphones. Og det er der ikke så meget at sige til. Mobilerne i Moto G-serien er noget af det bedste, du kan få for pengene.

Med Motorola One bevarer de det attraktive prisskilt, men går i en lidt anden retning på design og software. Mobilen minder nærmest til forveksling om mange af de nyere topmobiler med glas for og bag samt skærm næsten helt ud til kanterne – med det karakteristiske notch i toppen til følge.

Se også:  Nu kan du udskifte kameraet på din smartphone

Den har HD-skærm, Snapdragon 625-processor, 4 GB ram og 64 GB indbygget lager med mulighed for udvidelse. Skærmen står ganske flot og farvestærk. Ydelsen er i den svage ende, men helt fin til alle almindelige opgaver. Batteriet har fornuftig kapacitet på 3000 mAh. Rigeligt til en dags brug. Og du får endda turboopladning, så du har seks timer at køre på efter 20 minutters opladning.

Der er 13 MP kamera med 4K-video på bagsiden og 8 MP kamera med HD-video på fronten. Begge er ganske habile, og særligt prisklassen taget i betragtning må man sige, at bagkameraet leverer nogle imponerende resultater, selv i mørke omgivelser. Udvalget af fotofeatures er også okay, omend ikke overdådigt.

Se også:  Mobiltelefoner med fingeraftryk giver falsk sikkerhed
Ren Google

Der er Google Lens indbygget, så du kan få informationer om de ting, du peger på. Og Google-software er da også noget, der helt generelt kendetegner mobilen. For den er baseret på Android One, en ren og simpel version af Android, som har direkte adgang til de nyeste sikkerhedsopdateringer.

Det giver en fin og overskuelig brugeroplevelse. Motorola er således en lækker og brugervenlig mobil, der måske ikke ligefrem trumfer igennem på ydelsen, men til prisen leverer et rigtig fornuftigt udvalg af features.


Motorola One
4

Summary

Pris: 1999 kroner

TAGS
billig mobil
Motorola
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S