Home » Mobiltelefon » Motorola klar med billigere og bedre Razr-mobil
Motorola klar med billigere og bedre Razr-mobil

Motorola klar med billigere og bedre Razr-mobil

Share

Razr 5G ser ud til at gøre meget af det rigtig, som haltede på forgængeren, og endda til en betydeligt lavere pris

Det vakte stor opsigt, da Motorola sidste år bragte designklassikeren Razr til live igen, som en topmoderne foldbar mobil.

Den første model var dog hæmmet af middelmådig hardware, en høj pris og en corona-krise, der satte en kæp i hjulet på produktionen, således at tilgængeligheden var temmelig begrænset.

Hands on: Motorola Razr

Nu er Motorola tilbage med en opfølger. Den nye Razr ser ud til at gøre meget af det rigtig, som ikke sad helt i skabet på forgængeren.

Gør mere med frontskærmen

Den ydre skærm på Razr 5G, som mobilen hedder, er forbedret med en navigationsbar i bunden, der efterligner bevægelserne i Android 10. Du kan nå startskærmen med et strøg opad. Stryger du fingeren til højre fra startskærmen får du hurtig adgang til kameraet og stryger du til venstre får du adgang til den nye app-bakke. Stryg til venstre igen for at få adgang til genveje til opkald eller for at sende en sms til dine kontakter. Svar på beskeder med tale-til-tekst, smart svar eller skriv en længere besked på Quick View’s fulde tastatur.

Se også:  Vildere og dyrere: Her er Apples nye iPhone 13 Pro-modeller

Du kan også få adgang til sving-for-sving-navigation fra Google Maps-notifikationer og din musik fra Spotify, YouTube Music og Pandora.

Quick View-skærmen kan tilpasses med temaer og apps, efter eget valg. De præinstallerede applikationer, der ifølge Motorola fungerer godt med Quick View-skærmen, er: kamera, meddelelser, lommeregner, Keep, Google Nyheder, Google Home og YouTube. Brugeren har imidlertid mulighed for at give enhver app tilladelse til at køre på Quick View-skærmen, så man kan vælge, hvilke der er vigtigst at få hurtig adgang til, uden at man behøver åbne telefonen.

Motorola Razr 5G.

Motorola Razr 5G.

Optimeret design

Razr 5G ligner den forrige model, men har en tilspidset bund, bagmonteret fingeraftrykslæser og er skabt i en kombination af poleret 3D-glas og 7000-serie aluminium. Indvendigt har du en 6,2″ Flex View-skærm i 21:9 CinemaVision-format.

Razr udmærker sig ved et hængsel, der lukker de to skærmdele helt fladt mod hinanden. Motorola har reasearchet sig frem til at en gennemsnitlig bruger åbner razr 40 gange om dagen, mens krævende brugere åbner razr 100 gange om dagen. Flip-cyklustesten viste, at Razr kan modstå op til 200.000 åbninger, hvilket betyder, at det ville tage en krævende bruger over 5 år at nå denne grad af anvendelse. Samtidig beskytter en specialdesignet belægning imod ridser, mens en vandafvisende barriere på indersiden af enhederne beskytter mod væske, stænk eller regn.

Se også:  OnePlus Nord 2T afsløret: Her er pris og specifikationer
Stærkere teknologi

Motorola har proppet betydeligt stærkere teknologi i den nye Razr. Der er 5G, og mobilen gør brug af en Snapdragon 765G-processor – ikke markedets stærkeste, men en absolut velydende processor.

På bagsiden er der 48MP kamera med Quad Pixel-teknologi, der giver en 4x så høj lysfølsomhed ved lav belysning samt optisk billedestabilisering og time of flight-sensor med laser autofokus.

Dette kamera fungerer også som selfiekamera, når mobilen er klappet sammen, og tilbyder i den forbindelse funktioner som Group Selfie, Portrait Mode, Spot Colour med mere.

I den indre skærm er der 20MP-kamera til videoopkald og selfies.

Lavere pris

Mobilen er baseret på Android 10, kombineret med Motorolas eget My UX, som inkluderer en række nye funktioner til musik, videoer og spil. Brugere kan nu også oprette deres egne enhedstemaer ved at vælge mellem unikke skrifttyper, farver og ikoner.

Den nye Razr 5G kommer i farven Polished Graphite og har en vejledende pris på 10.999 kroner. Det er to tusind kroner billigere end forgængeren.

Samsung Galaxy Z Flip [TEST]: Sådan skal den foldbare mobil skæres


TAGS
foldbar mobil
Motorola
RAZR
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S