Home » Mobiltelefon » Motorola Edge+ [TEST]: Buet comeback-mobil overbeviser ikke
Motorola Edge+ [TEST]: Buet comeback-mobil overbeviser ikke

Motorola Edge+ [TEST]: Buet comeback-mobil overbeviser ikke

Share

En mobil for den, der er vild med buede skærme. For os andre, er der ikke helt nok at komme efter i Motorolas første rigtige topmobil i flere år

De senere år har Motorola udelukkende sendt mobiler i den billigere ende på markedet.

Med Edge+ er producenten tilbage i toppen. Her er tale om en fuldblods flagskibsmobil.

Det er en rigtig pæn mobil, først og fremmest på grund af den stilfulde glasbagside, hvor blå og sort flyder flot sammen.

Kurvede kanter

Konstruktionen er imidlertid ikke optimal.

De buede skærmkanter ender brat i en kant, der stikker ud under skærmen. Måske for at undgå fejltryk, men det er altså ikke en elegant løsning.

Er du glad for buede skærme, får du fuld valuta for pengene. Vi har aldrig set en skærm, der buer så meget. Med et navn som Edge+, burde det nu heller ikke komme som en overraskelse.

Se også:  Nokia XR20 [TEST]: Robust smartphone – håndværker i habit

Vi er ikke de største tilhængere af kurverne, men man må give Motorola, at de har gjort en indsats for at få noget ud af dem. De lyser op, når der kommer beskeder, notifikationer m.m., de fungerer som scrollbars, når du navigerer i apps og hjemmesider, og de giver genveje til menuer og nyttige funktioner, når du trækker i siderne.

Gamere kan bruge skærmsiderne som virtuelle kontrolknapper, så mobilen agerer som en håndholdt konsol. Det fungerer fint. Edge+ henvender sig i ærlig grad til gamerne.

Den store OLED-skærm med 90 Hz opdateringsfrekvens og de indbyggede stereohøjttalere, der ikke bare leverer flot surround, men også en lydstyrke, vi aldrig har hørt mage til i en smartphone før, giver grundlag for heftige gamingoplevelser. Til film giver det brede 21:9-format desuden en fordel.

Se også:  Smartphones [STORTEST]: Topkvalitet til billigere penge
Sløv opladning

Der er heldigvis rigelig med power til at drive den slags indhold. Motorola udråber selv Edge+ til verdens hurtigste mobil, men den påstand beror på 5G-præstationer, og dem kunne vi på tidspunktet for testen ikke måle på.

På almindelig grafik- og processorydelse må vi konstatere, at den præsterer præcis som de mange andre topmobiler, som bruger samme processor. Og det skal man absolut ikke klage over.

TAGS
5G
buet skærm
Motorola
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S