Home » Mobiltelefon » Billig mobil byder på kæmpe batteri og knivskarpt kamera
Billig mobil byder på kæmpe batteri og knivskarpt kamera

Billig mobil byder på kæmpe batteri og knivskarpt kamera

Share

Moto G9 Play koster kun 1.499 kroner, men har triple-kamera med hovedsensor på 48MP, stort 5.000mAh batteri samt en helt ny Snapdragon-processor

Motorola er kendt for at levere enormt meget mobil for pengene, og på papiret ser de ud til at føre den tradition videre på fineste vis med Moto G9 Play.

Her er tale om en storskærmsmobil med 6,5″ Max Vision HD +-skærm i 20: 9-format. Ved hjælp af en større skærm, er der nu god plads til din yndlingsunderholdning.

Ny Snapdragon

Moto G9 Play er en af de første smartphones i verden, der kommer med Qualcomm Snapdragon 662-processor. En processor fra den billige ende af sortiment, men Motorola lover at den skal være særdeles responsiv og sikrer robust ydelse fra enheden, så du problemfrit kan multitaske.

Se også:  Vild billigmobil: Gigantisk batteri og 48 MP kamera for lidt over en tusse

Der er 4GB ram, 64GB indbygget lagerplads og mulighed for at tilføje 512 GB mere via microSD-kort.

Kæmpe batteri

Et massivt 5000mAh batteri giver dig to dages strøm på en enkelt opladning, og når du har brug for en hurtig strømtilførsel, giver TurboPower dig flere timer ved kun få minutters opladning.

Tre kameraer

Der er tre kameraer på bagsiden. Hovedkameraet har en 48 MP sensor med Quad Pixel-teknologi, der øger lysfølsomheden fire gange under mørke forhold. Night Vision-tilstand og en stor blænde på f/1.7 bidrager ligeledes til lyse billeder. Dybdesensoren fungerer sammen med hovedkameraet til automatisk at sløre baggrunden ved portrætter. Macro Vision-kameraet lader dig komme 4x tættere på dit motiv end et standardobjektiv, mens du beholder de mindste detaljer i fokus.

Se også:  Motorola Moto G 5G Plus [TEST]: 5G og fire kameraer på discount
Ren Android

Den nye moto g9 play har hurtig adgang til Google Assistant via en dedikeret Google Assistant-knap, som er placeret på siden af telefonen. Du får en ren version af Android 10 tilsat My UX, som inkluderer Moto Experiences og en række nye tilpassede funktioner.

Moto G9 Play kommer i farverne Sapphire Blue og Forest Green. Telefonen kan købes fra den 16. september til en pris på 1.499 kroner.

Moto G9 Play.

Moto G9 Play.


TAGS
moto
Motorola

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S